Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nem sikerült a bravúr

Nem sikerült a bravúr Sport

Nem sikerült túl meggyőzőre a Baróti VSC labdarúgócsapatának teljesítménye a 3. Ligáért vívott osztályozó első mérkőzésén, idegenben a Gyulafehérvári Universitatea ellen. A baróti fiúk bár derekasan küzdöttek, végül 11–2 arányú vereséget szenvedtek.

Hirdetés
Hirdetés

Kovászna és Fehér megyék bajnokainak jó iramú összecsapásán a hazaiak már a 7. percben vezetést szereztek, de a barótiak gyorsan kiegyenlítettek Csog Csongor révén (1–1). A folytatásban újabb két gólt szerzett a gyulafehérvári alakulat, amire az erdővidékiek a csereként beállt Gajdó Gotthárd találatával válaszoltak (3–2). A szünetig hátralevő időben az erősebb játékerőt képviselő házigazda még kétszer volt eredményes (5–2). „Ez az állás már inkább tükrözte a játék képét” – tudósította a gyulafehérvári ziarulunirea.ro. A honlap szerint a második félidőben a vendégek összeomlottak, a nem lankadó hazaiak pedig ennek okán további hat góllal tudták növelni előnyüket. Végeredmény: 11–2.

A meccsre mintegy 600 néző volt kíváncsi, a barótiak többsége Facebookon követhette élőben az eseményeket. A visszavágót június 25-én játsszák Baróton.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások