Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Négyes döntőben a Telekom Veszprém

Négyes döntőben a Telekom Veszprém Sport

A Telekom Veszprém szeretné megnyerni a férfi kézilabda Bajnokok Ligája hétvégi, kölni négyes döntőjét – nyilatkozta Gulyás Péter másodedző, aki hangsúlyozta: úgy akarnak játszani Kölnben, ahogyan az egész szezonban tették, magukkal foglalkozni és a saját játékukat erőltetni.

Hirdetés
Hirdetés

Az elődöntőről megjegyezte, ismerik az ellenfelet, tudják, hogy mik a lengyel Lomza Vive Kielce erősségei. A Szeged elleni bajnoki döntőben elszenvedett utolsó másodperces vereség után úgy érzi, összezárt a közösség, mert rendkívül jó a csapategység. A másodedző jó lehetőségként értékelte a négyes döntőt azért is, hogy ne rossz érzésekkel kelljen lezárniuk a szezont. „Már a legjobb négyben vagyunk, és a világ legjobb csapata lehetünk, ez motivál minket” – fogalmazott.

A Veszprém még egyszer sem nyerte meg a BL-t, noha az elmúlt tíz évben hatszor is eljutott a legjobb négy közé. A magyar sztárcsapat 2016-ban nagyon közel volt a végső sikerhez, mivel a Kielce elleni döntő 46. percében már 28–19-re vezetett. A lengyelek azonban az 57. percben egyenlítettek, majd hétméteres-párbajban diadalmaskodtak.

A BL négyes döntőjét szombaton és vasárnap rendezik Kölnben, az elődöntőben a Veszprém a Kielcével (16.15), a másik ágon pedig a német THW Kiel a Barcelonával találkozik (19 óra).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük