Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Már ma elutazik a baróti focicsapat

Már ma elutazik a baróti focicsapat Sport

Barót város felnőtt labdarúgócsapata készül a hétvégi gyulafehérvári osztályozó meccsre, melynek tétje a 3. Ligába való feljutás. A Román Labdarúgó-szövetség közleménye szerint az első meccs Gyulafehérváron, szombaton 18 órakor kezdődik, a visszavágóra pedig egy hét múlva, június 25-én, ugyancsak szombaton 17.30-tól kerül sor Baróton.

Hirdetés
Hirdetés

Lázár Csaba, a BVSC vezetője érdeklődésünkre elmondta, a fiúk jó hangulatban, bizakodva várják a szombati mérkőzést, pénteken délután indulnak Gyulafehérvárra, de még azelőtt is tartanak egy edzést – nyomatékosította. Úgy tervezik, hogy az itthon maradt szurkolókat szombaton élő Facebook-közvetítés által fogják képben tartani az eseményekkel.

„Minél jobb eredményt szeretnénk elérni Gyulafehérváron, azért, hogy nyugodtabban várhassuk a visszavágót. Van néhány sérült játékosunk, de a legjobb felállításban igyekszünk pályára lépni” – fogalmazott a baróti sportklub elnöke, aki szerint a baróti focistáknak van már játéktapasztalatuk komolyabb klubok ellen, és nem illetődnek meg a Fehér megyei bajnokságban 28 meccsből 26 győzelmet szerző egyetemistáktól sem.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások