Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Augusztusban BL-döntő

Az UEFA kisorsolta a Bajnokok Ligája lisszaboni döntőtornájának párosításait. A pénteki sorsolás egyik érdekessége az volt, hogy a koronavírus-járvány előtt már nyolc közé jutott csapatok kerültek össze egymással, azaz az RB Leipzig az Atléticóval, az Atalanta pedig a Paris Saint-Germainnel.

Hirdetés
Hirdetés

Az Atalanta, az Atlético Madrid, a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató RB Leipzig, valamint a Paris Saint-Germain már az előtt biztosította helyét a legjobb nyolc között, hogy a koronavírus-járvány miatt felfüggesztették volna a küzdelmet. A nyolcaddöntőben hátralévő négy visszavágót, a Manchester City–Real Madrid (az első meccsen 2–1), a Bayern München–Chelsea (3–0), a Juventus–Lyon (0–1) és a Barcelona–Napoli (1–1) találkozókat az eredetileg is pályaválasztó együttesek otthonában játsszák le, augusztus 7-én vagy 8-án.

A koronavírus-járvány miatt egy rendhagyó „tornán” dől el a BL idei bajnokának kiléte. A továbbjutókról a negyed- és az elődöntőben is egymeccses párharcok döntenek. A portugál fővárosban augusztus 12. és 15. között rendezik meg a négy negyeddöntőt, majd 18-án és 19-én az elődöntőket. A finálé augusztus 23-án lesz.

BL-nyolcaddöntő, visszavágók: augusztus 7. Man. City–Real Madrid (2–1), Juventus–Lyon (0–1); augusztus 8. Barcelona–Napoli (1–1), Bayern München–Chelsea (3–0). A BL-negyeddöntő párosításai: augusztus 12. Atalanta – Paris Saint-Germain; augusztus 13. RB Leipzig – Atlético Madrid; augusztus 14. Barcelona/Napoli – Bayern München/Chelsea; augusztus 15. Manchester City/Real Madrid – Juventus/Lyon.

Az elődöntőben, augusztus 18. RB Leipzig/Atlético Madrid – Atalanta/Paris Saint-Germain; augusztus 19. Manchester City/Real Madrid/Juventus/Lyon – Barcelona/Napoli/Bayern München/Chelsea.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük