Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi–SIC a VSK ellen

A Sepsi–SIC a VSK ellen Sport

A Román Kosárlabda-szövetség tegnap kisorsolta a női Román-kupa negyeddöntőjének párosítását. A Sepsi–SIC a lehető legnehezebb ellenfelet, a Szatmárnémeti VSK-t kapta, míg a KSE a Kolozsvári U-val került szembe.

A négyszeres kupagyőztes Sepsi–SIC azzal a Szatmárnémeti VSK-val csap össze a négyes döntőbe jutásért, amellyel az előző két szezonban a döntőben találkozott, és mindkétszer legyűrte. A párbajt Szatmáron kezdik, a visszavágót játsszák Szentgyörgyön. Amúgy a tavalyi bronzcsata is megismétlődik a negyeddöntőben, Arad és Brassó is farkasszemet néz egymással.

Hirdetés
Hirdetés

Ami a Kézdivásárhelyi SE-t illeti, a kék-fehérek számára Kolozsváron át vezet az út a négyes döntőbe. Farkas Alpár együttese nemrég a bajnokságban 60–54-re győzte le a kincses városiakat. A KSE idegenben kezdi a párbajt.

Az előzetes tervek szerint az odavágót december 11-én tudják le a csapatok, a visszavágóra pedig jövő év január 15-én kerül sor. A győztesek bejutnak a február 15–16-án esedékes négyes döntőbe. A párosítások: Szatmárnémeti VSK – Sepsi–SIC, Alexandria – Agronomia / Sirius, Brassói Olimpia – FCC Arad, Kolozsvári U – KSE.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük