Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A negyeddöntő a tét

A negyeddöntő a tét Sport

Mától csütörtökig zajlik a labdarúgó Román-kupa nyolcaddöntője. A legjobb tizenhat csapat közül 12 az élvonalból, míg kettő-kettő a II., illetve III. ligából került ki. A Sepsi OSK szerdán délután idegenben mérkőzik Mioveni-nel, míg az FK Csíkszereda csütörtökön a Dinamót fogadja.

A kupasorozatot ma 16.30-tól az FC Voluntari–Hermannstadt összecsapás indítja, mindkét együttes nemrég esett át edzőváltáson, Miriuţă és Ioan Andone is a negyeddöntőbe jutna csapatával. A címvédő Krajova 19 órától Turnu Măgurelet igyekszik letudni, míg 21.45-től a Viitorul Jászvásárra látogat.

A szerdai műsor 16.30-tól a Sepsi OSK mioveni vendégszereplésével kezdődik, a sepsiszentgyörgyiek még sosem jutottak ennyire messze a kupában, tavaly és azelőtt is a tizenhatoddöntő jelentette a végállomást számukra. 19 órától a Kolozsvári U az Astrával néz szembe, majd 21.45-től a Medgyesi Gázmetán a Kolozsvári CFR-rel csap össze. Csütörtökön 19 órától az FK Csíkszereda teltház előtt, villanyfényes mérkőzésen fogadja a fővárosi Dinamót, majd 21.45-től a Dunărea Călăraşi–FCSB párharc dönti el az utolsó továbbjutót. Amennyiben 90 perc leforgása alatt nem jutnak dűlőre a felek, hosszabbítás, majd – ha szükséges – büntetőpárbaj következik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük