Felhívás!

Megrázó felvételeket tett közzé Raed Arafat a marosvásárhelyi sürgősségi kórházból

Megrázó felvételeket tett közzé Raed Arafat a marosvásárhelyi sürgősségi kórházból Románia

A marosvásárhelyi megyei sürgősségi kórházban készült, súlyos állapotban levő koronavírusos betegeket bemutató felvételeket tett közzé Facebook-oldalán Raed Arafat, a katasztrófavédelmi főigazgatóság vezetője.

A videón látható legtöbb páciens csak oxigénmaszk segítségével tud lélegezni, néhányan láthatóan levegőért kapkodnak.

A belügyminisztérium államtitkára arra biztatja követőit, hogy osszák meg barátaikkal a felvételeket, hogy azok minél több emberhez eljussanak.

“Ez a rövid film a román egészségügyi rendszer és a sürgősségi osztályok valós helyzetét mutatja be. Talán megosztják önök is minél több barátjukkal, hogy megértsék a valóságot és csatlakozzanak azon személyek nagy csapatához, akik minél előbb szeretnének visszatérni a normalitáshoz. A nagy csapathoz tartoznak az állampolgárok, a civil társadalom, illetve a helyi és központi hatóságok is” – írta bejegyzésében Raed Arafat.

(Digi24)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. április 8., 17:24
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Arafatnak ehhez nincs joga. A háttérszándék az egyértelmű :még jobban ijesztgetni az embereket hátha többen,, oltakoznak”, mert ez a főcél. Nem bizniszből, a gyógyszeripar nem biznisz. Mindenkinek a javát akarják. A pénz eszükbe sem jut. De ezúttal túl messze ment…

  • User
   Dátum: 2021. április 9., 12:41
   ÉRTÉKELÉS: 6

   Mondtam én, hogy egyeseket semmivel se lehetne meggyőzni, mert mindig jön a “lefizették”, “hazudnak”, “nem is covid”, stb. Még ha ő lenne ott, akkor is letagadná, hogy mitől beteg.

   • User
    Dátum: 2021. április 9., 19:12
    ÉRTÉKELÉS: 4

    Aki nem hiszi hogy van covid jelentkezzen egy katasztrófaturizmus csoportba és látogasson meg egy covid osztályt és maszk nélkül nem beöltözve segétkezzen ott felmosni ,fertőtleníteni.Ja azt már nem,ugye sok szájhős meg bangó ,hogy az óltóanyaggal chippet nyomnak bele meg génmutáció stb.Mint a Nándika Rénszarvasos videóján amivé változik a két katona.Már sokakna génmutációja van beoltás nélkül ,győzött a hülyeség génje nálik.

 • User
  Dátum: 2021. április 9., 19:57
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Azt kellet volna közzé tenni amikor Benedek István hematlógus profeszort az ágyhoz kötözték és nem adták ki a korházból a hozzátartozók és munkatársak kérésére és igy szerncsétlen a lélegeztetö gépen fulladt meg.

 • User
  Dátum: 2021. április 9., 21:49
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Minden beteg körül 5 asszisztens sürög-forog. Ha tele van az intenzív osztály, akkor hány asszisztens dolgozik egy váltásban? Szívből sajnálom az ott fekvő betegeket, de ezt a propagandafilmet ízléstelennek találom. Felhasználni az emberek szenvedését, hogy rábirja a lakosságot az oltakozásra és jobban teljesítsen a WHO-s főnökei előtt, na ehhez politikus gyomor kell…

 • User
  Dátum: 2021. április 10., 17:13
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Rendes gyerekek ezek a moldávjok, nemcsak száguldoznak felelőtlen az utakon, hanem amint látom a békés tüntetéseken is hallatják szavukat és lengetik a románoktól elsajátított lobogót. Csak hallanám meg, hogy nem lehet mások zászlóját lengetni!