Felhívás!

Beoltatta magát Kelemen Hunor, valamint több miniszter

Beoltatta magát Kelemen Hunor, valamint több miniszter Románia

Beoltatta magát szerda reggel COVID-19 ellen a két miniszterelnök-helyettes, Kelemen Hunor és Dan Barna, valamint Lucian Bode belügyminiszter, Alexandru Nazare pénzügyminiszter, Nicolae Ciucă védelmi miniszter, valamint Stelian Ion igazságügyi miniszter.

A kormány hat tagja a fővárosi Carol Davila katonai kórházban kapta meg a vakcina első adagját.

“Ma éltem a lehetőséggel, és beoltattam magam. Az oltás mindössze pár percünkbe kerül, ugyanakkor a leghatékonyabb módja annak, hogy újra biztonságban tudhassuk magunkat és szeretteinket, hogy visszatérjen az élet a normális kerékvágásba” – írta az oltást követően Kelemen Hunor a Facebook-oldalán.

Kelemen: az oltás a leghatékonyabb módja annak, hogy újra biztonságban tudhassuk magunkat és szeretteinket

Kelemen Hunor miniszterelnök-helyettes úgy nyilatkozott, miután megkapta a COVID-19 elleni oltást: meggyőződése, hogy az immunizáció révén sikerül kilábalnunk a világjárványból és visszatérnünk a normális életünkhöz.

“Eljöttem beoltatni magam, mert rám került a sor, és meggyőződésem, hogy a vakcina révén sikerül kilábalnunk a pandémia ezen szakaszából, és lassan-lassan visszatérhetünk normális életünkhöz” – mondta az RMDSZ elnöke.

Kelemen Hunor a Facebook-oldalán is beszámolt arról, hogy megkapta a COVID-19 elleni oltást. “Ma éltem a lehetőséggel, és beoltattam magam. Az oltás mindössze pár percünkbe kerül, ugyanakkor a leghatékonyabb módja annak, hogy újra biztonságban tudhassuk magunkat és szeretteinket, hogy visszatérjen az élet a normális kerékvágásba.

Az egészségügyben dolgozók után most az idősek, a krónikus betegek és a kulcsfontosságú ágazatokban dolgozó személyek kérhetik az oltást. Kormányfő-helyettesként és az RMDSZ elnökeként arra biztatom őket, hogy regisztráljanak és oltassák be magukat. Az RMDSZ elkötelezett az oltáskampány mellett, amit minden lehetséges eszközével népszerűsíteni fog a magyar közösség tagjainak körében.

A járványt csak úgy tudjuk legyőzni, ha összefogunk. 2020 a bizonytalanság és a félelem éve volt, 2021 legyen a remény és a lehetőség éve! Most legyünk felelősek magunkért, egymásért, győzzük le a járványt!” – üzeni Kelemen Hunor.

Barna: a vakcina biztonságos és szükséges. Mindenkinek azt ajánlom, menjen és oltassa be magát!

Az oltás az egyetlen módja a világjárványból való kilábalásnak – nyilatkozta Dan Barna miniszterelnök-helyettes szerdán, miután megkapta a COVID-19 elleni vakcinát.

Dan Barna leszögezte: az oltás biztonságos és szükséges. A miniszterelnök mindenkit arra buzdított, hogy éljen az immunizáció lehetőségével.

“Ez az egyetlen módja, hogy kilábaljunk – remélhetőleg még ebben az évben – a pandémiából, és hogy ismét normális országként működjünk, amely fejlődik. A vakcina biztonságos és szükséges. Mindenkinek azt ajánlom: menjen és oltassa be magát!” – mondta Dan Barna.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. január 20., 20:09
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Micsoda önzőség azok részéről akik átestek a betegségen tehát rendelkeznek antitestekkel.Foglakoznak ők azzal, hogy mást engedjenek a helyükre pedig hány orvos meg asszisztens lemondott az előjogról, hogy jusson másnak.Pedig az orvost leghamarabb hat év után lehet pótolni, a politikust csak négy év után és az előbbiek hasznosabbak a társadalomnak.