Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Véget ért az idei Untold fesztivál – mitől volt olyan különleges?

Véget ért az idei Untold fesztivál – mitől volt olyan különleges? Kultúra

Valószínű a résztvevők többsége már rájött, hogy ez nem csak egy átlagos fesztivál hanem egy igazi életérzés. A rendezvényen hét színpad fellépői közül lehet választani,  mindenki, megtalálja a számára kedves zenei stílust.

Hirdetés
Hirdetés

A főszínpadon, a Main Stagen, aminek helyet a Cluj Arena adott, találkozhattunk a legismertebb külföldi és belföldi sztárokkal, mint például Tujamo, Delia, Steve Aoki, Martin Garrix, Lost Frequencies, David Guetta stb. Sok meglepetésben volt részük a bulizóknak már első este, ugyanis éjfélkor egy csodálatos megnyitóval készültek a szervezők: fergeteges tűzijáték, lézerfények, táncosok színes káprázata amit később a világsztárok előadásai tetéztek.

Steve Aoki most is hű volt szokásához, a már védjegyévé vált tortadobálásához, idén  legalább 20-25 nagy tortát dobott a közönség közé. Viszont az ő előadásának a csúcspontja az a pillanat volt, amikor Deliaval, a hazai sztárénekesnővel közösen magukra öltötték a La Casa de Papel című sorozat ikonikus piros kezeslábasát, majd előadták, a Ciao Bella-t.

A harmadik fesztiválnap egy rossz hírrel kezdődött, ugyanis Dimitri Vegas & Like Mike duó pár órával a kezdés előtt lemondta a fellépést családi okokra hivatkozva. Az Untold szervezői ezt az üresedést David Guetta fellépésének átszervezésével oldották meg, természetesen nem bánta senki az átforgatást és folytatódott a hatalmas buli.

A következő nap, a “Love Again” számáról jól ismert brazil zenész és DJ, Alok ugyancsak egy hazai sztárral, Innaval,  közreműködve adott elő egy dalt és alapozta meg a hangulatot az őket követő Afrojacknek. Ez utóbbi lemezlovas sokaknak a “Hey”, “Turn up the speakers” dalokról lehet ismert.

A Galaxy Stagenek a BT Arena adott otthont és a technó, tech house zene kedvelőinek kedveskedett. Ezen a színpadon általában este kilenc óra körül kezdődtek a bulik, ellentétben a főszínpaddal ahol már délután felléptek hazai sztárok, és egész reggel hétig híres DJ-ek gondoskodtak a jó hangulatról. Itt lépett fel: Claptone is, aki egy német DJ és könnyen felismerhető a pestisdoktor-stílusú aranymaszkjáról, amely elrejti az identitását a közönség elől ; Nina Kraviz orosz DJ; Seth Troxler amerikai lemezlovas és producer; Raresh román DJ stb.

A fesztivál utolsó napját Charlotte de Witte belgiumi lemezlovas zárta, aki hajnali öt órától hét óráig keverte a legdübörgősebb zenéket.

Az Alchemy színpad a BT Arena mellett volt elhelyezve és a DrumnBass, Dubstep, Trap, HipHop zenei műfajoknak adott otthont. Olyan nagy neveket láthattunk, mint : Netsky, Spike, Grasu XXL, DJ Shiver, Parazitii, Chase&Status, Ian, Killa Fonic, Rudimental stb.

Az előző két színpadhoz képest ez meglehetősen kisebb volt, de annál nagyobb bulik voltak itt. Mindenki táncolt, ugrált és torka szakadtából ordította a dalszövegeket, kihasználva az év utolsó fesztiváljának pillanatait.

A Daydreaming színpadon, ahogy a neve is tükrözi, már napközben elkezdődtek a koncertek és olyan hírességekkel találkozhattunk mint például Viken Arman francia zenész, Yokoo, Monolink, Djeff, Soundopamine, Maga stb.

A Fortune színpad a a trance zenei műfainak adott otthont, amely magyarra fordítva extázist jelent, amit akkor élhetünk át, ha átadjuk magunkat a zenének. Aki volt már ilyen nagy hangerejű és fényes trance partyn az tudja, hogy milyen hamar előcsalogatja a libabőrt. Az itt fellépő művészek sorát Solarstone, Men-D, Cosmic Gate, Gardenstate, Roman Messer, Nikolauss stb erősítették.

A Nostalgia színpad az igazi retro kedvelőknek teremtett bulit. Itt hallhattunk zenét különböző nyelveken, viszont csak igazi slágerek szóltak .

A lényeg, hogy az Untold fesztivál idén is kitett magáért és hatalmas buli volt minden résztvevő számára! Reméljük találkozunk 2022-ben!

Fotók forrása: https://www.facebook.com/UNTOLDFestival

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük