Felhívás!

Turnéra indul az M Studio

Turnéra indul az M Studio Kultúra

Az M Studio április folyamán négy újabb helyszínen tart vendégjátékot a Fehér Ferenc rendezésében készült Lift – boys will be boys című produkcióval, a nagysikerű előadást Kolozsváron, Budapesten, Újvidéken és Temesváron mutatják be.

Két turnét szervez áprilisban az M Studio, két erdélyi, egy magyarországi és egy szerbiai helyszínen tartanak vendégjátékot. A nagysikerű Lift – boys will be boys című produkciót Kolozsváron április 11-én, csütörtökön 20 órától az Ecsetgyárban mutatják be. Ezt követően április 13-án, szombaton 19 órától Budapesten, a Bethlen Téri Színházban lesz látható az előadás.

A Lift – boys will be boys jelenleg az M Studio legtöbbet utaztatott előadása. A produkcióban Fehér Ferenc koreográfus rendhagyó térhasználattal él, a három szereplő, Deák Zoltán, Szekrényes László és Veres Nagy Attila mindössze kétszer két méteres térben játszik. A kis játéktér olyan sűrített struktúrát és erőteljes dinamikát eredményez, amely egy percig sem hagyja pihenni sem a színészt, sem a nézőt.

Április 22-26. között Újvidékre és Temesvárra látogatnak el, az Újvidéki Színházban és a Csiky Gergely Állami Magyar Színházban lépnek színpadra.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.