Felhívás!

Online és hangoskönyv a továbblépésről

Online és hangoskönyv a továbblépésről Kultúra

A baróti Ágoston Annamária azon kevés emberek közé tartozik, aki a mai, felfordult és önmagától is elfordult világban elégedettnek tudja magát mondani, mi több, energiájából, életerejéből még arra is futja, hogy másoknak jó tanácsokat, életút-javaslatokat adjon, téve ezt önzetlenül, csupán az embertársai iránti gondoskodás és felelősségérzet jegyében.

Az élet tanításai címmel Facebook-csoportot is vezető nő, mindamellett, hogy vállalkozását is irányítja, és gyermekeit neveli, szabadidejét az elmúlt időszakban egy könyv megírására is fordította, ami megjelenés előtt áll. Gyermekkori álmom volt ez a könyv – mondta el érdeklődésünkre. Címe Utazás a szíved körül, alcíme pedig: A megoldások, hogy könnyedén átlépj félelmeiden.

Annamary (így szereti írni nevét) ugyanis azt tartja, hogy félelmeink, bármilyen természetűek is legyenek azok, meggátolnak abban, hogy továbblépjünk az életben, hogy kiteljesedett, boldog életet éljünk. A boldogság szerinte apró, örömteli pillanatok összességéből áll, viszont, „ha a hétköznapi rohanásban ezeket az apró pillanatokat nem vesszük észre, ami csak elhatározás és akarat kérdése lenne, akkor hiába minden” – vallja. Kiadója szerint a kötet rendkívüli hatással lesz az olvasókra, sokaknak megváltoztatja majd pozitív irányba az életét.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások