Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nyisson be a Kovásznán a Boldogságboltba!

Nyisson be a Kovásznán a Boldogságboltba! Kovászna megye

Biztosan tudnánk-e válaszolni arra, hogy mi jelentene nekünk boldogságot? És azt is, hogy milyen árat kellene fizetni érte? Valószínűleg ezekre a kérdésekre adott válaszokhoz is közelebb kerülhet a kedves olvasó, ha ma este 6 órára elmegy a kovásznai Csoma Emlékközpont és Népfőiskola nyitórendezvényére a Városi Művelődési Házba, ahol Rozványi Dávid szerző és Török Tünde esszéíró, előadó bemutatják a Boldogságbolt című könyvet.

A Magyarországról, Gyuláról érkezett vendégek képletesen Kovásznán is megnyitják a Boldogságboltot, ahol egy öreg örmény eladó antikvár könyvei mellé becsomagolja azt az „árut” is, amit a vevő kér: a sikert, lelki békét, gazdagságot, szerelmet, családot. „Találkozhatunk itt világhíres és egészen egyszerű vevőkkel is. Megtudhatjuk, hogyan és mit vásároltak itt a történelem nagyja. Részesei lehetünk olyan történetnek is, amely velünk is megeshetett volna. „ – írja a könyv ajánlója.

Rozványi Dávid író, költő, közgazdász, pályaorientációs szakember, mélyen kötődik Erdélyhez, kovásznai jelenléte sem véletlen. Az est házigazdája Balogh Zoltán esperes.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük