Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Versenyidőszakra készen

Versenyidőszakra készen Sport

A Sport-All SC. karate szakosztályának sportolói augusztus hónapban kezdték el alapozó edzéseiket, készülve a soron következő versenyidényre.

Hirdetés
Hirdetés

Augusztus elején egy alap állóképesség fejlesztés után rögtön Gyomaendrődre (Magyarország) utaztak, hol egy nemzetközi edzőtáborban vehettek részt más nemzetek kiváló sportolóival. Az MTK Budapest által szervezett augusztus 13-20. közötti edzőtáborban jelen voltak Románia, Szlovákia, Ukrajna, Izrael és Iráni sportolók is.
A gyomai edzőtáborban közel 40 sportolójával utazott ki a Vass Hunor edző vezette háromszéki együttes. Az edzések korcsoportok szerint, mintegy négy edző koordinálásával zajlottak.

A magyarországi felkészítő után egy hétig a sepsiszentgyörgyi műhelyben készülhettek sportolóink, majd augusztus 28.-tól egy öt napos hegyi edzőtáborba utaztak Kommandó településre.

Az I am Karateka nevet viselő, már hagyománynak számító edzőtáborba a Sport-All SC. egy több, mint ötvenfős sportolói kerettel utazott a megye legmagasabban fekvő településére.

– Így a felkészülési időszak végeztével kijelenthetem, hogy egy intenzív, megterhelő időszakon vannak túl fiatal sportolóink, de ha lehet így fogalmazni, ez is volt a cél. Az alapozás, mint mindenik sportágban egyaránt, egy határokat feszegető időszak, viszont elengedhetetlen alapot ad a sportágspecifikus felkészülésre. Szeptember hónaptól már kezdődik a versenyidőszak, ahol az idény első versenye a Budapest Open nemzetközi torna, mintegy 2200 indulóval. Ez már kvalifikációs pontszerző verseny a jövő évi grúziai EB-re – nyilatkozta Vass Hunor edző.

Köszönet támogatóinknak, partnereinknek, akik a teljes felkészülési időszakban mellettünk voltak:

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata, Kovászna Megye Tanácsa, Orex, Comert Ata, Simiro, Maravet, Sport Világ, Twins Construct, Papo, Sebert Tehnologie, Tóth-Pál zálogház, Totalterm, Diopanprod, Nasa, Sajgo Trans, ReSelecto, Saman Sport.

közlemény

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás