Felhívás!

Meet&Act

Meet&Act Kultúra

Július 15–24. között három helyszínen, Sepsiszentgyörgyön, Csíkszeredában és Gyimesfelsőlokon zajlik az Osonó Színházműhely által szervezett Meet&Act elnevezésű ifjúsági színházi nevelési program, amelyen 21 holland, magyarországi és erdélyi fiatal, valamint 6 ifjúsági vezető vesz részt.

Az Erasmus+ ifjúsági csereprogram három szervezet, a hollandiai STET the English Theatre, a magyarországi Bakelit Multi Art Center és az Osonó jogi háttereként működő Bolyongó Színházi Egyesület partnerségében jött létre.
A holland egyesület az Osonót, mint nagy tapasztalattal rendelkező partnert, kérte fel a szakmai programok lebonyolítására és a tíznapos esemény megszervezésére, amelynek célja a színház, mint hatékony ifjúsági nevelési eszköz megtapasztalása, valamint a gyakorlati módszerek bemutatása és átadása a különböző kultúrából érkező résztvevők számára. A fiatalok délelőttönként színházi, önismereti, személyiségfejlesztő és csapatkovácsoló műhelyfoglalkozásokon vesznek részt, délutánonként pedig a régió településeinek, gasztronómiájának és természeti adottságainak bemutatására, valamint közösségi programokra kerül sor.
Az eseményen részt vesznek a Plugor Sándor Művészeti Líceum drámatagozatának diákjai is.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.