Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Himnusz a magasban – Everest Dream látványkoncert Kovásznán

Himnusz a magasban – Everest Dream látványkoncert Kovásznán Kultúra

Thurzó Zoltán Himnusz a magasban – Everest Dream című látványkoncertjére kerül sor február 23-án, pénteken 18 órától a Kovásznai Művelődési Központban.

Hirdetés
Hirdetés

Jegyek vásárolhatók a Kovásznai Művelődési Ház jegypénztárában hétfőtől csütörtökig 8.00 és 15.00 óra között, pénteken 8.00 és 13.00 óra között. Jegyár: 30 lej

További információ: 076-267-4516.
………………….
Egy este, amit soha nem fog elfelejteni az, aki megtisztel jelenlétével!
A rendhagyó koncert izgalmas zenei anyaga sötétben, gyertyafénynél, speciális megvilágosításokban, dinamikus fényjátékokkal, különleges látványvilággal, és teljes teremfénynél lesznek láthatóak és hallhatóak, amelyekhez integráns környezetet adnak a tematikus vetítés anyagai is.

A 80-85 perces produkcióban Thurzó Zoltán figyel az “emészthetőségre is”, mivelhogy sokfajta réteget kíván egyszerre megszólítani. A zenei határok átjárhatóságait feszegeti majd, ugyanakkor érdekes koncepciók fogják ötvözni a komolyzenét (mindenki számára közismert darabokat), a jazzt, a café concertet, valamint adott könnyűzenei alkotások újragondolását, egyszersmind egy érdekes fúzióba való csatornázását a zenei stílusoknak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük