Felhívás!

Előadások a Wegener parkban

Előadások a Wegener parkban Kultúra

A fertőzésveszély gyakorlatilag lebénította a művelődési intézmények tevékenységét, így Kézdivásárhelyen a Vigadó Művelődési Ház a városházával partnerségben és a Wegener Pro Sanitate Alapítvány támogatásával e hónapban és augusztus első napjában szabadtéri előadásokat szervez a Wegener parkban. Ma a Háromszék Néptáncegyüttes előadását lehet megtekinteni.

A Vigadó közleménye szerint az elmúlt hónapokban kiemelt figyelemmel követték a koronavírus terjedését, amely drámai társadalmi és gazdasági következményekkel járt. Azonban úgy gondolják, hogy a törvények szigorú betartásával újra megpróbálunk visszaállni a régi kerékvágásba, így július 14-én kezdődő, és három héten át tartó programsorozatukban több eseményen vehetnek részt az érdeklődők. Koncertek és előadások mellett szabadtéri filmvetítésektől lesznek mozgalmasak a hétköznapok és hétvégék.

Az események sorát a sepsiszentgyörgyi Háromszék Néptáncegyüttes nyitja ma 20 órakor (belépő 10 lej), de a produkció lehet szerdán is, amennyiben rossz lesz az idő. 17-én a Vigadó Mozi keretében a Drakulics elvtárs filmet vetítik román felirattal (20 óra, jegyár 10 lej, 16 éven felülieknek), eső esetén 18-án lehet megtekinteni a filmet. Szintén időjárás függvényében 19-én vagy 20-án lesz a Cimborák Bábszínház: A buták versenye című előadása (20 óra, belépő 5 lej), 21-én vagy 22-én este 21.30 órától újabb filmet lehet megnézni 10 lej ellenében, román felirattal (Valan, az angyalok völgye – korhatár: +16 év). 23-án este 8 órától a Perkő Néptáncegyüttes: Táncbanforgó előadásán lehet részt venni (belépő: 10 lej, rossz idő esetén 25-én lesz a fellépés).

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. július 14., 10:50
  ÉRTÉKELÉS: 9

  En szemely szerint eggyet megprobaltam megnezni de semmi ertelme nem volt, eppen ezert az ilyen eloadasokkal nem kellene azamugyis korai zarast megjobban leroviditeni, legalabb fel tizig kitolhatnak a zarast,azutan adjak elo a darabjukat a nagy semminek,es ezt ugy merem kijelenteni amit hallok sok szulotol hisz napkozben a gyerekeket nem lehet kivinni a nagy hosegben, estefele jatszodnanak egy kicsit felszabadultan, erre tessekelik ki oket ha”darab”van fel 9-kor maskor meg futtyogtetik ki9-kor NEM ARTANA ATGONDOLNI AZ EGESSZET!!!!!!Kedves igazgatono ha reagal a leirtakra szemelyesen is folkeresem egy par mondat erejeig!!! Tisztelettel egy nagypapa!!!!!

 • User
  Dátum: 2020. július 14., 15:55
  ÉRTÉKELÉS: 10

  Ez nem fog ugye csendzavaras lenni<? Hogy a gyerekem nyitott ablaknal nem tud aludni,mert annyira hangos minden,es folegaz a zavaro,hogy visszhangzik minden korbe kereken. De a jatszoter az le van zarva,hogy meg setalni sem lehet,mert a kisgyerek annyira akar hintazni,stb stb. Igy meg azt is messzirol elkeruljuk. Csak sajnos a hangos zavart nem lehet….

 • User
  Dátum: 2020. július 15., 7:44
  ÉRTÉKELÉS: -1

  Nem ertem a zugolodast.Van aki kivan ehezve egy kis jo eloadasra, es annak igazan jol fog egy nehany eloadas. Mindenhol igy oldjak meg.Korlatozott szemelyt engednek be.Mi a gond? Nem nyulik ejfelbe, hogy zavaro legyen. Az lenne lehet a legjobb, ha semmit sem szerveznenek,es lassan lassan elbutul a nep.Ez kell nekunk….