Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

HUMORKERT

Hosszabb kényszerszünet után minden humorkedvelőt, kikapcsolódni vágyót szeretettel várnak a Kónya Ádám Művelődési Ház udvarterébe, szerdán 18 órakor.

SZABADTÉRI FILMVETÍTÉSEK

Az idei filmvetítések helyszíne a Kónya Ádám Művelődési Ház szomszédságában levő ’56-os park, a Filmtett egyesület támogatásával, az utóbbi évek sikeres magyar játékfilmjeiből vetítenek 5 filmet. Esőnapokat is terveznek, amelyeket a programban feltüntetnek.

Július 14., kedd, 21.30 (esőnap: július 15, szerda): Remélem legközelebb sikerül meghalnod (2018, HU – 96’).

SZÍNÉSZNŐT KERESNEK

Színésznők jelentkezését várja az M Studio, a szükséges iratok beküldésére 2020. augusztus 15-ig van lehetőség.

A jelentkezéshez szükséges iratok: felsőfokú szakvégzettséget igazoló egyetemi oklevél vagy igazolás, szakmai önéletrajz (lehetőség szerint fotó és videó melléklettel) és motivációs levél.

Az M Studio felhívja az érdeklődők figyelmét, hogy kötelező a román és angol nyelv társalgási szintű ismerete.

Jelentkezni 2020. augusztus 15-ig lehet az office@m-studio.ro címen. A versenyvizsgára kiválasztott jelentkezőket 2020. augusztus 20-ig email-ben értesítik, a versenyvizsgára 2020. augusztus 25-én kerül sor. A jelentkezéssel illetve versenyvizsgával kapcsolatosan a 0725-943960 telefonszámon lehet érdeklődni.

Az M Studio tevékenységeiről, programjairól bővebb információk a www.m-studio.ro honlapon illetve a társulat Facebook és Instagram oldalain találhatók.

TŰZZSONGLŐR-PRODUKCIÓ

Az M Studio július 14-én, kedden 21.30 órakor tűzzsonglőr-produkcióval várja a sepsiszentgyörgyi közönséget a Gyöngyvirág utca 12. szám melletti téren.

BÁBSZÍNHÁZ

A Cimborák Bábszínház A buták versenye című szabadtéri előadását Dávid Péter rendezésében 6 év fölötti nézőknek játssza július 16-án, csütörtökön 18 órától, július 17-én, pénteken 11 órától, valamint július 18-án, szombaton 11 órától Sepsiszentgyörgyön az ’56-os emlékparkban, a Kónya Ádám Művelődési Ház szomszédságában.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük