Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bemutató a Cimboráknál

Bemutató a Cimboráknál Kultúra

Mivel a jelenlegi körülmények között a Cimborák Bábszínház nem számíthat bázisközönségére, a szervezett gyermekcsoportokra, ezért új előadásukkal a 14 éven felüli nézőiket célozzák meg.

Hirdetés
Hirdetés

Mindennapjainkban egyre gyakoribbak az abszurd, groteszk élethelyzetek. Észrevesszük? Mennyire vannak hatással az életünkre? Megviselnek? Vajon tudunk alkalmazkodni ezekhez az élethelyzetekhez, vagy mindennek csak elszenvedői vagyunk?! Látjuk-e bennük a humort? Talán az egész, csak nézőpont kérdése… Az új előadásban Örkény István figuráinak síkbábjai elevenednek meg egy kirakatba épített színpadon.

A Részeg halottakat nem szolgálunk ki! című darabot október 20-án, kedden 20.13-tól mutatják be a Tamási Áron Színház kirakatában, a főtérre épített nézőtérrel, alkalmanként 12 nézőnek. A kirakat-előadást októberben a következő időpontokban játsszák: 22., 23., 24. és 27-én, naponta két alkalommal, a következő kezdési időpontokban 18:27 és 20:13.

A darabot játsszák: Darvas Emőke, Nagy Lázár József, Páll Gecse Ákos, Sánta Yvette; közreműködők: Giacomello Roberto, Máthé Kincső; díszlet- és bábtervező: Ferenczi Zoltán; kivitelezők: Csüdöm Eszter, Darvas Emőke, Ferenczi Zoltán, Nagy Nándor Zoltán,

Páll Gecse Ákos, Péter Orsolya, Sánta Yvette; sound design: Kónya Ütő Bence; light design: Páll Gecse Ákos; hangtechnikus: Szanday Csongor; fénytechnikus: Péter Előd; díszletező: Nagy Nándor Zoltán; kellékes: Vizoli Mónika; plakát, reklámgrafika: Ferenczi Zoltán; közönségszervező: Csüdöm Eszter; alkotók: Darvas Emőke, Nagy Lázár József, Páll Gecse Ákos, Péter Orsolya és Sánta Yvette.

Jegyek elérhetők online www.biletmaster.ro weboldalon vagy a központi jegyirodában hétfőtől csütörtökig 9–16, pénteken 9–13 óra között. Egy jegy ára 10 lej, a kedvezményes jegyé 8 lej. Az előadás kizárólag 14 éven felüli nézőknek ajánlott!

Jegyváltással, helyszínnel és az előadásokkal kapcsolatos a 0755.335.400-ás telefonszámon lehet érdeklődni Csüdöm Eszternél.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük