Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Kedd 16:45 Mami, fr. fantasy, dráma, r. f., 17:45 Akik az életemre törnek, am.-kan. thriller, r. f., 18:15 Vegyél el, am. romantikus zenés vígjáték, r. f., 19:45 Halál a Níluson, am. krimi-dráma, r. f., 20:15 Lebensdorf, román dráma, vígjáték.

SZÍNHÁZ

Ma 19 órától a Háromszék Táncstúdióban a Pam param című előadását játssza az M Studio Mozgásszínház.

TÖRÖK NEMZETI EST

A Zöld Nap Egyesület ma 18 órakor a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház dísztermében török nemzeti estet tart. Házigazdája Petek Taykan, a Heal the earth, reloaded edition! projekt törökországi önkéntese lesz. Az érdeklődők megismerhetik a Kis-Ázsiában fekvő, gazdag történelmi múltú, 780 ezer km² területű Törökország kultúráját és hagyományait, betekintést nyerve az ország politikai helyzetébe és legfontosabb ünnepei hátterébe is. A prezentáció videókat, táncokat is magában foglal, valamint Petek segítségével pár alapvető török szót is el lehet majd sajátítani. A belépés díjtalan.

TORTOMA

Ma 19 órától, a baróti művelődési ház Bodosi Dániel-termében, a víz világnapja alkalmából Székelyföld értékei, különös tekintettel a borvizekre címmel Jánosi Csaba geológus (Tusnád) tart vetített képes előadást. Házigazda: Demeter Zoltán művelődésszervező.

KONCERT

Ma 18 órától a sepsiszentgyörgyi unitárius templomban Heinczinger Mika énekmondó Gyöngyöt az embernek című koncertje tekinthető meg.

BÁBSZÍNHÁZ

Március 27-ig miniévadot tart a sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínház a stúdiótermében. A mai program: 17 és 19 órától A fehér macskahercegnő (rendező: Nagy Lázár József; az előadás a paraván mögül is megtekinthető; a helyek száma korlátozott, előzetes jelentkezés szükséges). Jegyet foglalni, illetve az előadásokkal kapcsolatban érdeklődni a 0755.335.400-as telefonszámon lehet Csüdöm Eszternél.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük