Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Kedden: 16:45 Mami (fr. fantasy, dráma), 17:45 Akik az életemre törnek (am.-kan. thriller), 18:15 Vegyél el (am. romantikus vígjáték), 19:45  Halál a Níluson (am. krimi), 20:15 Lebensdorf (román dráma).

TORTOMA

Ma 19 órától Baróton a városi művelődési ház Bodosi Dániel-termében a közelgő népszámlálás és az anyaországi választások apropóján Megszámláltatunk és… hogyan találtatunk? címmel kerekasztal-beszélgetésre kerül sor. Meghívottak: Tamás Sándor megyetanácselnök, Antal Árpád András polgármester (Sepsiszentgyörgy) és Benedek-Huszár János polgármester (Barót). Házigazda: Demeter Zoltán művelődésszervező.

KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ

Ma 18 órakor, a magyar széppróza napja alkalmából Meg kellett írni címmel közönségtalálkozóra kerül sor Csender Levente és Szálinger Balázs József Attila-díjas írókkal Sepsiszentgyörgyön, a Tein tea- és kávéházban. Az írók beszélgetőtársa a rendezvényen: Lövétei Lázár László költő, műfordító.

SZÍNHÁZ

Ma 19 órától a kamarateremben Nyikolaj Vasziljevics Gogol Kártyások című darabját játssza a Tamási Áron Színház társulata.

KÖNYVBEMUTATÓ

Ma 18 órától a kovásznai művelődési központban, az Ignácz Rózsa Irodalmi Klub szervezésében mutatják be Czilli Aranka: Késsel és villával című verseskötetét. A szerzővel Szebeni Zsuzsa színháztörténész beszélget. A kötet az Irodalmi Jelen könyvkiadó gondozásában jelent meg 2022-ben.

KAMARAZENE

Szerdán 18 órától rendkívüli kamarazene-koncert az Árkosi Kulturális Központban. Fellépnek a brassói egyetem zenetanárai: Alina Nauncef, hegedű és Anca Preda, zongora. Műsoron Wolfgang Amadeus Mozart, Ludwig van Beethoven és Fritz Kreisler művei.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük