Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Szerda 16:15 Clifford, a nagy piros kutya, am.-kan. családi animációs, románul beszélő, 16:30 Encanto, am. animációs kaland, vígjáték, magyarul beszélő, 18:00 A tábor, román családi akció, 18:30 Hasadék, magyar filmdráma, román felirattal, 19:30 Pókember: Nincs hazaút, am. sci-fi akció, r. f., 20:30 A legjobb dolgokon bőgni kell, magyar vígjáték, dráma, r. f.

IRODALMI KARAVÁN

A Vigadó Művelődési Ház szervezésében ma 18 órától, a Magyar Kultúra Napja alkalmából, az Irodalmi Karaván Székelyföldön rendezvénysorozat keretében Juhász Anna irodalmi estjén vehetnek részt az érdeklődők a nagytermi stúdióban. Bartis Attila íróval Juhász Anna irodalmár beszélget. A belépő ára 10 lej.

SZÍNHÁZ

Az előadás betegség miatt elmarad!

Ma 19 órától a kovásznai művelődési központban Mi lennék nélküled? című előadásával lép fel Szilágyi Enikő (a Gyulai Várszínház produkciója). Az előadás egy Jászai Mari naplójából, vallomásaiból és Szilágyi Enikői mai reflexióiból készült darabot visz színre. Az erdélyi származású színművésznő Románia és Magyarország színházai után játékával és énekével a legrangosabb nyugat-európai színpadokat is meghódította. 2017-ben a Francia Köztársaság Kulturális Minisztériuma Művészet és Irodalom Lovagrend kitüntetésben részesítette. Helyfoglalás a 0744.364.250-es telefonszámon.

GITÁRKONCERT

Csütörtökön 18 órától Canciones y danzas címmel rendkívüli koncertet tartanak az Árkosi Kulturális Központban (Bástya-ház, Sepsiszentgyörgy, Olt u. 6.). Előadók Costin Soare és Ioan Bănescu bukaresti gitárművészek. Egy jegy ára: 20 lej.

KIÁLLÍTÁS

A Székely Nemzeti Múzeum Éltemet ha elpipáztam című kiállítása március 10-ig hétköznap 9–16, csütörtökön 9–19, hétvégén 10–14 óráig tekinthető meg a sepsiszentgyörgyi Lábasházban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük