Felhívás!

Hagi orrol a Sepsi OSK vezetőire

Noha a Farul Konstanca 3–2-re győzött az FCU Craiova 1948 ellen, és ezzel növelte esélyeit egy felsőházi rájátszásos helyre, Gheorghe „Gică” Hagi a sértődöttség hangján támadta, avagy bírálta a Sepsi OSK vezetőit. Az ok? Mihai Bălasa leigazolása.

Hagi szerint a Sepsi OSK „elhappolta” a konstancai klub elől a nyolcszoros válogatott középhátvédet. „Bălasát a sorainkban akartuk tudni, de sajnos elvitte a Sepsi OSK. Ők korábban panaszkodtak Budescura, hogy az utolsó pillanatban más csapathoz igazolt, de lám, ők is ezt tették Bălasa esetében. Amikor egy szerződés már véglegesítve van, ők (a Sepsi OSK vezetői – szerk. megj.) telefonálnak, és ráígérnek valamennyit… Sajnálom, hogy nem hozzánk jött Bălasa, hiszen a Hagi Akadémiáról indult, de most hibázott velem szemben. Szavát adta, hogy jön hozzánk, de a Sepsi OSK-tól telefonáltak, és oda igazolt. Nálam nevelkedett, megígérte, hogy jön, az Universitatea Craiovával is megegyeztünk, de beleszóltak a Sepsitől. Többet ígértek neki. De tudják mennyivel? Egy euróval, azt hiszem. Máshová igazolt a plusz lejért, pedig a Sepsi OSK-nak nincsenek nagyobb céljai, mint nekünk. A nevünk Farul, hagyományos klub. Bajnokok vagyunk, erősebb klub, mint az övék. Hogy több a pénzük, mert támogatásban részesülnek, rendben van. De ne telefonálgassanak a játékosoknak. Majdnem elveszítettük Lariet is, szerencsére ő jellemes ember, nem engedett a csábításoknak”, dúlt-fúlt Hagi. Még hozzáfűzte, hogy Luckassent ő engedte el a Sepsi OSK-hoz, mert nem tudott annyit fizetni neki, mint a háromszékiek.

A gsp.ro hírportál megkereste Hadnagy Attilát, a Sepsi OSK sportigazgatóját, aki cáfolta a vádakat. „Nem lopta el senki Bălasát. Úgy vélem, Hagi urat félretájékoztatták. A történet egyszerű. Mi is akartuk a hátvédet, és a Farul is akarta. Tárgyaltunk vele. Egyik nap Bălasa azt mondta, nem vár tovább ránk, mert mi nem tudtunk megegyezni az átigazolásáról az Univeristateával, a Farulnak ellenben sikerült. Minden jót kívántam neki, abban a tudatban voltunk, hogy nem jön hozzánk. Körülbelül két óra múlva felhívott telefonon, hogy kezdjük újra a tárgyalásokat, vele és az Universitateával is, mert nem tudott megegyezni a Farullal. Valami nem volt kedvére való a szerződésajánlatban, úgy tudom. Mi azonnal újrakezdtük a tárgyalásokat, és sikerült megegyeznünk. Így történt” – taglalta Hadnagy Attila a nagy port kavaró átigazolás hátterét.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.