Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

KÖNYVBEMUTATÓ

* Ma 18 órakor a Vigadó Művelődési Ház nagytermében tartják Iochom István Az esztelneki dajka című könyvének díszbemutatóját, majd hadiárva-találkozót rendeznek. A könyvet Ferencz Éva tanár mutatja be. Az eseményen közreműködik Mocanu-Prezsmer Erika előadóművész és Albu Erika énekes, szaval Józsa Irén nyugalmazott magyartanárnő. A könyv a helyszínen megvásárolható.

* Ma 18 órától Sepsiszentgyörgyön, a Lábasházban Szőcsné Gazda Enikő muzeológus ismerteti a KEGYESSÉG és/vagy reprezentáció. Erdély református öröksége című, a reformáció 500. évfordulójára készített kiállítás katalógusát.

* Október 1-jén, pénteken 18 órától a sepsiszentgyörgyi unitárius templomban mutatják be Sikli László Kísértés vagy belső parancs? című könyvét, a szerzővel Benedek Mihály József beszélget.

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:00 Az emberi hang (spanyol rövidfilm, dráma), 16:30 Lux Aeterna (francia dráma–thriller), 17:00 Nincs idő meghalni – 007 (amerikai akciófilm, 3D, magyarul beszélő), 17:30 Nincs idő meghalni – 007, 20:15 Nincs idő meghalni – 007 (magyarul beszélő).

MESEFESZTIVÁL

A Bod Péter Megyei Könyvtárban ma 17 órától dr. Kádár Annamária mesepszichológus, dr. Zalka Csenge Virág nemzetközi mesemondó és Szabó Enikő meseterapeuta, mesemondó közös előadásával és élőszavas mesemondással ünneplik meg a népmese napját. Ennek címe: Mit tudnak a mesék a rugalmas alkalmazkodóképességről? Az előadás regisztrációhoz kötött.

KONFERENCIA

Ma 18 órától Sepsiszentgyörgyön, az Írisz Házban a Diakónia Keresztyén Alapítvány gyermekjóléti és családsegítő ágazata Konferencia a bántalmazott édesanyákért címmel tart rendezvényt. Olyan szakembereket és intézményképviselőket hívtak, akik tanácsokkal tudják ellátni a bántalmazott édesanyákat vagy az őket segíteni kívánó személyeket.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük