Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁS

Ma 18 órától a kézdivásárhelyi Erzsébet Teremben nyitják meg Antal Eszter szövészeti kiállítását. Április 1-jéig tekinthető meg.

KIÁLLÍTÁS

*Háromszéki Csillagok tárlatsorozat: Kiss Manyi színésznő születésének 110. évfordulója alkalmából nyílt kültéri színháztörténeti kiállítás megtekinthető Sepsiszentgyörgy főterén a Magyar Kulturális Intézet, az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Vadon Egyesület közös szervezésében.

* Balázs István képzőművészeti kiállítása (Fény)képek címmel március 30-ig látogatható a sepsiszentgyörgyi Lábasházban.

* Az In memoriam Kántor Lajos című kiállítás április 16-ig tekinthető meg az Erdélyi Művészeti Központban.

* A sepsiszentgyörgyi Lábasházban május 21-ig látogatható a Székely Nemzeti Múzeum A szabadság színeváltozásai című tárlat.

HITÉLET

* Apa – az Atya árnyékából. Példakép a „második vonalból” címmel a Gyulafehérvári Főegyházmegye családpasztorációs bizottsága idén is lehetőséget biztosít férjeknek és édesapáknak a találkozásra. A március 27-én 10 és 14 óra között online platformon, Zoom-kapcsolódás segítségével megszervezett lelki nap célja, hogy Szent József életének példájában kapaszkodókat keresve megerősödhessenek édesapai hivatásukban.

* A sepsiszentgyörgyi Állomás negyedi templomban nagyböjtben péntekenként 17 órától tartják a keresztutat.

* Március 27-én, szombaton Jehova Tanúi az egész világon megünneplik az emberiség történelmének legfontosabb eseményét az „Úr vacsoráját”, melyet úgy is ismerünk mint utolsó vacsora vagy Jézus halálának az emlékünnepe. Az online esemény kezdete 18.30. Bővebb felvilágosítás a 0754.074.117-es (Kézdivásárhely) vagy a 0758.903.255-ös (Sepsiszentgyörgy) telefonszámon.

SZÍNHÁZ

A Sepsiszentgyörgyön életbe lépett vörös forgatókönyv következtében a Tamási Áron Színháznak ismét fel kellett függesztenie az előadások játszását. A betervezett előadásokat kénytelenek későbbi időpontokra halasztani. A nézők megértését és türelmét kérik az ebből adódó kellemetlenségekért.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük