Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:45 Trollok a világ körül (amerikai animációs vígjáték, kalandfilm, 3D, magyarul beszélő); 17:15 A tanár (román dokumentumfilm); 19:00 Bűvölet – Az örökség (amerikai horror–fantasy); 19:15 10 nap anyu nélkül (francia vígjáték). Pénztárnyitvatartás és telefonos helyfoglalás 15–21 óráig, telefon: 0787.526.102.

 

FILMVETÍTÉS

Kézdivásárhelyen, a Vigadó Moziban február 17-én, szerdán 19 órától, míg Kovásznán, a művelődési központban ugyancsak szerdán 18 órától vetítik a Seveled című magyar komédiát. Kovásznán helyfoglalás naponta 8–16 óráig a jegypénztáránál vagy a 0744.364.250-es telefonszámon lehetséges. A jegyek ára 10 lej.

 

SZÍNHÁZ

Február18-án, csütörtökön 19 órától a nagyteremben Martin Crimp A többit már láttad a moziban (rendező: Botos Bálint) című előadását játssza a Tamási Áron Színház.

 

ELMARAD

A Műsor című produkció második részét ma vetítették volna a Tamási Áron Színház nagytermében 19 órától, azonban a sepsiszentgyörgyi társulat sajnálattal közli az érdeklődőkkel, hogy technikai okok miatt ez elmarad. Akik már jegyeket váltottak rá, valamelyik következő előadáson érvényesíthetik jegyeiket, vagy visszaigényelhetik azok árát a központi jegyirodában.

 

A HÉT MŰVÉSZE

A Kovásznai Városi Művelődési Ház új sorozatot indított A hét művésze címmel. Azokat a művészeket mutatják be, akik az évek során adományozott alkotásaikkal gyarapították a kovásznai Kádár László Képtár állandó gyűjteményét. A műalkotásokat Octav Crețu fényképezte le. A sorozatot Facebook-oldalukon lehet nyomon követni, minden hétfőn 17 órakor új képzőművészt mutatnak be. Az első Baász Imre, a második Aurel Ciupe volt. A projekttel a Kádár László Képtárban látogatható kiállításhoz is kapcsolódnak, a sorozat képei ott tekinthetők meg élőben.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük