Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

BÁBSZÍNHÁZ

A Cimborák Bábszínház A buták versenye című szabadtéri előadását Sepsiszentgyörgyön az ’56-os parkban (a KultúrParkban) ma 17 órától játssza. Helyfoglalás és további információk a 0755 335 400-as telefonszámon Csüdöm Eszternél.

SZÓBAN ÉS FÉNYKÉPEKEN

Ma 18 órakor Erdővidék Múzeuma kertjében a Kik éltek, hogyan éltek Baróton? című beszélgető sorozat harmadik találkozójának keretében a Kossuth Lajos utca középső szakaszának, a Kis (ma Ady Endre) és az Egyed utcáknak szentelik az időt. Kiemelten várják mindazokat, akiknek a fentebb említett utcák bármelyikéhez valamilyen emlékük fűződik, esetleg éltek is ott akár ők, akár szüleik, nagyszüleik, rokonaik, és az emlékek minél jobb felidézéséhez jó szívvel veszik, ha fényképeket is visznek magukkal. Házigazda: Hoffmann Edit muzeológus.

FILMVETÍTÉSEK

Sepsiszentgyörgyön az ’56-os parkban zajló szabadtéri filmvetítések programja ezen a héten: ma 20.30 órától (esőnap: szerda) az Amanda című 2018-as francia filmet vetítik (román felirat); szeptember 10-én, csütörtökön 20.30-tól (esőnap: péntek) a Békeidő című 2020-as magyar filmet nézhetik meg az érdeklődők. Jegyet 10 és 5 lejes áron a Művész Mozi jegypénztárában lehet váltani hétfőn, szerdán és pénteken 12–20, kedden, csütörtökön és esőnapon 13–21 óráig.

KONCERT

A kedvezőtlen időjárás miatt pénteken elmaradt a The Crazy Plumbers & Voces kovásznai koncertje. A produkcióra ma kerül sor 19 órától a városi művelődési ház szabadtéri színpadán.

KIÁLLÍTÁS

Újra látogatható a Mikó 160 iskolatörténeti kiállítás Sepsiszentgyörgyön, a Keresztes-házban (Gróf Mikó Imre u. 9. szám). Nyitvatartás: hétköznapokon 10-től 16 óráig, előzetes bejelentkezés esetén 16-tól 18 óráig is.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük