Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

SZÓBAN ÉS FÉNYKÉPEKEN

Szeptember 8-án, kedden 18 órakor Erdővidék Múzeuma kertjében a Kik éltek, hogyan éltek Baróton? című beszélgető sorozat harmadik találkozójának keretében a Kossuth Lajos utca középső szakaszának, a Kis (ma Ady Endre) és az Egyed utcáknak szentelik az időt. Kiemelten várják mindazokat, akiknek a fentebb említett utcák bármelyikéhez valamilyen emlékük fűződik, esetleg éltek is ott akár ők, akár szüleik, nagyszüleik, rokonaik, és az emlékek minél jobb felidézéséhez jó szívvel veszik, ha fényképeket is visznek magukkal. Házigazda: Hoffmann Edit muzeológus.

KONCERT

A kedvezőtlen időjárás miatt pénteken elmaradt a The Crazy Plumbers & Voces kovásznai koncertje. A produkcióra kedden kerül sor 19 órától a városi művelődési ház szabadtéri színpadán.

KIÁLLÍTÁS

Mától újra látogatható a Mikó 160 iskolatörténeti kiállítás Sepsiszentgyörgyön, a Keresztes-házban (Gróf Mikó Imre u. 9. szám). Nyitvatartás: hétköznapokon 10-től 16 óráig, előzetes bejelentkezés esetén 16-tól 18 óráig is.

HUMORPINCE

Szerdán 18 órakor minden humorkedvelőt, kikapcsolódni vágyót várnak a Kónya Ádám Művelődési Ház udvarterébe.

FLOATING CINEMA & THEATER

Az árkosi Szentkereszty-kastély taván szeptember 11-én, pénteken 21 órától (esőnap: szombat) az M Studio Pyro című előadása látható; szeptember 13-án, vasárnap 21 órától (esőnap: szeptember 14., hétfő) a Portré a lángoló fiatal lányról (2019) című filmet nézhetik meg az érdeklődők. A programokra járatok közlekednek Sepsiszentgyörgy és Árkos között, ezek a sepsiszentgyörgyi buszpályaudvarról 10 és 16 órakor indulnak, vissza 20.50-kor (egy utazás ára 5 lej). A jegyértékesítés online történik a kulturális intézmények jegyértékesítő rendszerein keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük