Felhívás!

Ajánló

KIÁLLÍTÁS

A sepsiszentgyörgyi MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótér jelenlegi helyzetre reagáló, :a gyűjtemény A (soha véget nem érő) készenléti állapot idején című kiállítása szeptember 4-ig látogatható, hétköznap keddtől péntekig 11-19 óra között.

BESZÉLGETŐ

Augusztus 18-án, kedden 18 órakor Erdővidék Múzeuma kertjében a Kik éltek, hogyan éltek Baróton? című beszélgető sorozat második találkozójának keretében a Kossuth Lajos utca felső részének, a Felszegnek a Keserű Mózes utca felső végét is beleértve, a József Attila/Józsa és az Antal utcáknak szentelik az időt. Kiemelten hívják és várják mindazokat, akiknek a fentebb említett utcák bármelyikéhez valamilyen emlékük fűződik, esetleg éltek is ott akár ők, akár szüleik, nagyszüleik, rokonaik és az emlékek minél jobb felidézéséhez jó szívvel veszik, ha fényképeket is hoznak. Házigazda: Hoffmann Edit muzeológus.

FILMVETÍTÉS

* Sepsiszentgyörgyön az ’56-os emlékparkban (a Kónya Ádám Művelődési Ház udvarán) kedden, augusztus 18-án, 21 órától (esőnap: szerda) a Katona feleségek 2019-es angol vígjáték, drámát, csütörtökön, augusztus 20-án, 21 órától (esőnap: péntek) a Boldog idők 2019-es francia vígjáték, drámát vetítik. Jegyeket 10 és 5 lejes áron a Művész mozi jegypénztárában lehet váltani.

* A kovásznai városi művelődési ház udvarán, a Filmtett Egyesület által biztosított legújabb magyar filmek után cannes-i díjazott filmek és román filmek karavánja következik, a VOODOO Films társszervezésében: augusztus 19-én, szerdán 21 órától (esőnap: augusztus 20, csütörtök, 21 óra) Ioana Uricaru Lemonade című filmjét vetítik. A belépőjegy ára: 10 lej. Helyfoglalás, előzetes regisztráció a culturacv@gmail.com címen, a 0267.340.394-es vagy a 0762.674.516-os telefonszámon lehetséges.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.