Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Csütörtök 16.30 Két lépés távolság (am. romantikus dráma, m. sz.); 17.00 Pokémon – Pikachu, a detektív (am. kalandfilm, r. sz.); 18.45 Csaló csajok (am. vígjáték); 19.00 Rossz versek (magy. vígjáték, dráma); 20.45 Rocketman (ang. zenés életrajzi dráma, m. sz.); 21.00 Parking (ro. romantikus dráma).

 

FILMVETÍTÉS

A Művészeti Karaván keretében ma 18 órától a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron-termében két alkotást nézhetnek meg az érdeklődők: „Ahonnan elindultam…” – Écsi Gyӧngyi; A kamerás emberek – Siflis Zoltán (Szabadka, Szerbia) dokumentumfilmje. A belépés ingyenes.

 

ZENE

Ma 18 órától az Árkosi Kulturális Központ és a Heart Core Kulturális Egyesület rendkívüli kamarazenekoncertet szervez a szentgyörgyi Bástya-házban. Fellép Diana Jipa (hegedű) és Ștefan Doniga (zongora) – a romániai zenei élet két legaktívabb művésze. Műsoron Enescu, Paganini, Massete, Saint-Saens, Georgescu, Porumbescu, Yssaye, Sarasate és Bartók. Pénteken 19 órától a Brassói Transilvania Tudományegyetem zenetagozata klarinét osztályának diákjai lépnek fel ugyanitt: Vitályos Dorottya, Jakab Zsolt Hunor és Gondos Szabolcs. Műsoron: Donizetti, Mozart, Brahms, Saint-Saëns, Poulenc, Debussy, Stravinsky, Rotaru.

 

LOVAS BAJNOKSÁG ZABOLÁN

Június 22-én, 10 órakor a Zabola és Imecsfalva közt található Sacramento Lovas Klub ad otthont a 4. Székelyföldi Régió Bajnokság 1. fordulójának, számos lovarda és versenyző képviseli magát az eseményen. A kisgyerekek (10 év alatt és felett) ügyességi versenyeken vesznek részt, míg a nagyobbak és a felnőttek díjugrató versenyszámokban indulnak. Az érdeklődőket külön programokkal is várják, többek között a gyerekek a krea kuckóban alkothatnak, lesz arcfestés és szabadtéri játékok, valamint finom ételek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük