Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

DVD-bemutató a klubban

DVD-bemutató a klubban Kultúra

Június 21-én, pénteken 19 órától a kézdivásárhelyi For You Klub lemezbemutató, majd rockkoncert helyszínéül szolgál.

Hirdetés
Hirdetés

Miután az immár kilenc kiadást megért rendezvény szervezői köszönetet mondanak a támogatóknak, a rockzene céhes városbeli kedvelői a fesztivál tavalyi kiadását idézhetik fel a Rockkarácsony-lemezbemutató során. A szervezők tavaly óta az időjárás szeszélyei, valamint technikai okok miatt a Jazz Bisztró szabadtéri színpadáról az eseménnyel vissza­tértek a fesztivál helyszínére. Az idei lemezbemutatóról dr. Kelemen András így nyilatkozott lapunknak.

– Az említettek mellett a helyszínváltás mellett szól az is, hogy a fesztivál, melynek idén a tizedik kiadására készülünk, jelenlegi formájában a For You-ban született meg. Pénteken a támogatóknak és zenekaroknak szóló köszönetnyilvánítás és az ajándék DVD-k kiosztása mellett megemlékezünk a nemrég elhunyt Máthé Jenő énekes-basszusgitárosról (Exit Rock Band), ugyanakkor az idei sztárvendéget is bemutatjuk, a Szlovákiából érkező Pál Balázs Jenő blues­gitárost.
Hozzátette, a DVD-t bárki megkaphatja az egyesületnek nyújtott 15 lejes támogatás ellenében. Az eseményt a Kontrax zenekar koncertje zárja.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük