Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

HUMORPINCE

A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Pinceklubjában ma 18 órától meglepetésvendéggel várnak minden humorkedvelőt, kikapcsolódni vágyót.

 

KÖNYVTÁR

A Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban ma 16 órától Meseklub az I-IV. osztályosoknak, holnap 16 órától az óvodásoknak. Téma: Fésüs Éva Az ezüsthegedű című meséjének bemutatása, tavaszi kézműves foglalkozások.

 

KÖNYVBEMUTATÓ

A Háromszék nem alkuszik program részeként május 9-én, csütörtökön 19 órától a Csudáknak éve – 1848-1849 című kötetet prof. dr. Csikány Tamás ezredes, a Zrínyi Kiadó szerzője, Benkő Krisztina, a Zrínyi Kiadó vezetőjének helyettese és Pásztor Zoltán nyomdavezető mutatják be a Székely Nemzeti Múzeumban.

 

VERSEST

Május 9-én, csütörtökön 18 órakor a csernátoni Haszmann Pál Múzeumban Éhe a szépnek című műsorral mutatkozik be Gyulai Zsuzsa Radnóti-díjas versmondó és a Strófa Trió. A Budapestről érkező előadók verses-zenés műsora nagy ívű válogatás a magyar költészet gazdag tárházából Arany Jánostól Csoóri Sándorig. 

 

SZÍNHÁZ

A sepsiszentgyörgyi TÁSZ kamaratermében holnap 19 órától Henrik Ibsen: A társadalom támaszai. Rendező: Botos Bálint.

 

ZENE

* Ma 18 órától a Bástya-házba (Olt u. 6., tel.: 0267.373.651), akadémiai zongoraestre hívja a nagyérdeműt Ana Nițu és Bende Arnold, mindkettő a Brassói Transilvania Egyetem diákja (dr. Anca Preda tanárnő osztályából). Műsoron Liszt-, Beethoven-, Enescu-, Bach- és Debussy-művek. A helyek száma korlátozott, egy jegy ára 5 lej.

* Május 9-én, csütörtökön 19 órától a kovásznai művelődési központban fellép a Sárik Péter Trió & Falusi Mariann Jazzkívánságműsor magyarul című koncertjével.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük