Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:30 Kókusz Kokó a kis sárkány – Irány a dzsungel (magy. besz. animációs film), 16:30 Tűzszív (rom. besz. animációs kaland-vígjáték), 18:15 Az éjszaka meséi (fr.–kan.–szen. filmdráma), 18:30 Az építész lét fontossága (ol. dokf.), 20:00 Top Gun: Maverick (magy. besz. akciófilm), 20:15 Downton Abbey: Egy új korszak (ang. dráma).

SZÍNHÁZ

Ma 20 órától a Kovásznai Művelődési Központ színpadán a Kőrösi Csoma Sándor Diákszínpad Madách Imre: Az ember tragédiája című kétfelvonásos színművét mutatja be. Rendező: Molnár János.

KAMARAZENE-KONCERT

Ma 18 órától az Árkosi Kulturális Központ koncerttermében (Bástya-ház) a Brassói Transilvania Tudományegyetem zenetagozatának két rendkívül tehetséges diákja tart kamarazene-koncertet: Kozma Noémi fuvolázik és Șelaru-László Berta Bianca zongorázik. Oktató-irányító tanárok: dr. Corina Ibănescu egyetemi professzor és dr. Filip Ignác. A koncertet Șelaru-László Berta Bianca tanítványai – Farkas Borbála (10 éves), Musat Luiza (12 éves), Csoma Dorka (13 éves) és Kádár Lia (10 éves) – nyitják meg. Egy jegy ára 10 lej.

SZÍNHÁZI TÁBOR!

Az Osonó Színházműhely a sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskolával közösen július 24–28. között színházi tábort szervez Sepsikőröspatakon, a Virágcsárda Panzióban 15 év feletti fiatalok, diákszínjátszók, színjátszók számára, akik jobban bele szeretnének mélyülni a színészmesterség és a Színház világába. A tábor részvételi díja 470 lej, amely tartalmazza a képzést, a panzióban történő szállást és a napi három étkezést is. A helyek száma korlátozott. A csoportot Mucha Oszkár, az Osonó Színházműhely színésze vezeti. Jelentkezni július 10-ig lehet az osonoszinhaz@osono.ro e-mail-címen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük