Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Péntek 16:15 Hol van Anne Frank? r. f. bel.-fr.-holl.-izr. animációs, 16:30 Encanto, m. b. am. animációs, 18:00 Az Északi, m. b. an.-am. dráma, 18:30 Vegyél el, m. b. am. vígjáték, 20:30 Top Gun: Maverick, r. f. am. akciófilm, 20:45 Az Északi, r. f. an.-am. dráma.

Szombat 11:00 Pipiána Hoppsz és a Sötétség Hörcsöge, m. b., bel.-fr. animációs, 11:15 Tűzszív, r. b. fr.-kan. animációs, 16:00 Sonic, a sündisznó 2., m. b. am. akció-vígjáték 16:00 Doctor Strange az őrület multiverzumában, r. f. am. fantasy, 18:15 Top Gun: Maverick, r. f., 18:30 Downton Abbey: Egy új korszak, m. b. an. romantikus dráma, 20:45 Top Gun: Maverick, m. b., 20:45 Downton Abbey…, r. f. Vasárnap a mozi zárva lesz.

SZÍNHÁZ

A Tamási Áron Színház ma 19 órától a nagyteremben Jevgenyij Svarc: A sárkány c. előadását játssza Vladimir Anton rendezésében. Jegyek a városi szervezőirodában kaphatók.

TÁNCKINCS

A Háromszék Táncegyüttes ebben a hónapban három szervezett előadás keretében viszi színpadra a frissen bemutatott Tánckincs című ifjúsági előadását Ivácson László rendezésében. Ma 13:30-tól lesz látható a Háromszék Táncstúdióban.

JAZZ

Június elsején 12 állomásos turnéra indult a Sárik Péter Trió. Câmpinától egészen Nagyváradig Erdély minden szegletét érinteni fogja a magyarországi jazzformáció, és Bartók-feldolgozásokkal lepik meg a közönséget. Június 7-én este 7 órától Apácán láthatja a közönség a Kráma nevű helyszínen, illetve június 9-én Sepsiszentgyörgyön vendégszerepel a trió a Szimplában este 7 órai kezdettel.

FLOW4

A június 27. és július 3. közötti fesztiválra jegyek a sepsiszentgyörgyi központi jegyirodában és a biletmaster.ro oldalon kaphatók: a teljes értékű ára 35 lej, a kedvezményesé (diákok, nyugdíjasok) pedig 20 lej. Az M Studio előadására a megszokott, 20 lejes jegyárak érvényesek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük