Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ahol zaj van, ott élet van

Ahol zaj van, ott élet van Kultúra

A KreaKids studio és a CsomóPont egyesület közös alkotótáborában készült darabokból tartanak kiállítást és divatbemutatót pénteken. A fiatalok augusztus 10–17. között készítik el alkotásaikat.

Hirdetés
Hirdetés

Ötödik alkalommal szervezték meg a NOISE alkotótábort, amelynek idén a szentkatolnai Kühnle-kúria ad otthont. Az egyhetes táborban a gyerekek animációs, grafikai, fotó-videós, építészeti és divattervezési műhelyekben alkothatnak. „Alkotótáboraink nyaranta egy hétig, kalapáló, fűrészelő, hangosan nevető formában felkeltik, felerősítik a haladás zaját Székelyföld változatos, inspiráló településein” – áll az esemény leírásában.
Hodor Barbara, a divat-work­shop egyik vezetője lapunknak elmondta, az idei ruhakölteményekkel az óceánokban lévő szemétszigetekre szeretnék felhívni a figyelmet. „A kollekció egy kicsit zavarba ejtő, furcsa képet tár elénk, amely a tengeri élet misztikus lényeinek jelenlegi állapotát prezentálja” – tette hozzá.
A különleges kollekcióba tartozó öltözékeket, valamint a többi műhelyben készült alkotásokat pénteken 18 órától tekinthetjük meg a tábornak is helyet adó Kühnle-kúriában, Szentkatolnán.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük