Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ismert filmes dalok

A Diákok évében szervezett Ütős nyár Sepsiszentgyörgyön! programsorozat augusztus 16-án 19 órától kezdődő produkciója kiválóan illeszkedik annak koncepciójához, hiszen ez alkalommal maguk a diákok, a learn2drum dobiskola növendékei lépnek fel egy nyílt óra keretében a főtéri kőszínpadon.

Hirdetés
Hirdetés

A learn2drum dobiskolát Kiss Levente hozta létre Marosvásárhelyen azzal a céllal, hogy teret és lehetőséget nyújtson a hozzá hasonlóan zeneszerető fiataloknak a dobtanulásra, az önkifejezésre és megmutatkozásra. A 2014-ben indult vállalkozás azóta szépen gyarapodott, sőt tovább is terjeszkedett: 2018 őszén Sepsiszentgyörgyön is indult oktatás, ahol a learn2drum mára saját stúdióval, illetve több mint 15 diákkal büszkélkedhet.

A learn2drum.open.project név alatt futó nyílt órák során a tanoncok körülbelül egy órában szoktak bemutatkozni az érdeklődők előtt. A pénteken sorra kerülő, open.project – movie.edition című produkció a nyílt óráknak egy továbbfejlesztett változata, amely igazán különleges lesz, a learn2drum négy lelkes dobos palántája ugyanis ismert filmes főcím- és betétdalokat játszik majd, miközben videó-kollázsos projekció idézi fel az adott filmek mozis hangulatát. Sajgó Áron (11), Pál Mátyás Áron (18) és Tündérligeti Samu (18) a marosvásárhelyi, Lukács Beáta (14) pedig a sepsiszentgyörgyi learn2drum tanonca. Van, aki már 5 éve, van, aki csupán 9 hónapja dobol, ám az elkötelezettség és kitartás közös erénye a fiataloknak, hiszen csak így jöhetett létre ez a nem kis igyekezetet kívánó előadás, melynek során olyan filmsikerek látvány- és hangzásvilága köszön majd vissza, mint például a Pulp Fiction, a Fight Club, a Guardians of the Galaxy vagy a Rocky. A koncerten való részvétel ingyenes, a szervezők mindenkit szeretettel várnak a főtéri kőszínpadnál!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük