Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Csütörtök 16:30 A kis kedvencek titkos élete 2., am., m. b., 16:45 Angry Birds 2., finn-am., r. b., 18:30 Halálos iramban: Hobbs and Shaw, am., m. b., 18:45 Pompon klub, ang., r. f., 20:30 Határeset, svéd-dán, r. f., 21:00 Anna, fr., m. b.

 

KIÁLLÍTÁS

* Kocsis Rudolf szobrászművész kiállítása nyílik meg pénteken 18 órától Sepsiszentgyörgyön a Lábasházban.

* Pénteken 18 órakor román képzőművészek festményeiből nyílik kiállítás az Árkosi Kulturális Központban (Bástya-ház, Olt utca 6. sz.).

 

ÜVEGFESTÉS

Pénteken 17 órától az alsólemhényi református parókián üvegfestést tart gyerekeknek a Kézdiszéki Ifjúsági Szervezet.

 

ZÁRÓKONCERT

A Plugor Sándor Művészeti Líceum és a Plugor Sándor Kulturális Egyesület mesterkurzusának záró koncertje augusztus 18-án 17 órakor kezdődik a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron-termében.

 

LÓRA, GYEREKEK!

A sepsiszentgyörgyi székhelyű Vadon Egyesület idén is megtartja a Lóra! jeligével meghirdetett lovastábort gyerekek számára. Helyszín az Előpatak közelében fekvő Benedekmező. Az augusztus 19-én kezdődő tábor belső szabályai az ésszerűsítés okán idéntől változnak, csökkentették például a ciklusok résztvevőinek a számát. A szállás sem a kis faházikókban lesz, hanem a Vadon Egyesület vendégházában. A résztvevőket nagyon változatos program várja. A képzések részeként lesz tereplovaglás, emellett az oktatók bemutatják a díjlovaglás és díjugratás elméleti és gyakorlati tudnivalóit, sajátosságait. A gyerekek behatóbban megismerkedhetnek a hagyományos lovaglóöltözékkel, megtanulhatják az elsősegélynyújtás alapelemeit. Esténként filmvetítés, népmuzsika, néptánc, ének vár a táborozókra. A benedekmezői lovastáborral vagy általában a lovagló-képzéssel kapcsolatosan érdeklődni lehet Nagy Eszter oktatónál a 0731.329.227-es telefonszámon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük