Hirdetés
Hirdetés

Nőszövetségi konferencia Szörcsén

Szerdán Szörcse felújított temploma adott helyet a nőszövetségi találkozónak, ami a Kálvin-hét egyik legnagyobb tömeget megmozgató eseménye, hiszen az idén is több mint 210-en vettek részt az egyházmegye 27 gyülekezetét képviselve.

A regisztrációt követően 10 órától istentisztelettel kezdődött a rendezvény. Biró Erika lelkész igehirdetésében az Istenbe vetett bizalom, a gyermeki hit áldásait emelte ki. Az istentisztelet után Németh Zsuzsanna nőszövetségi elnök köszöntötte a jelenlevőket. Nt. Balogh Zoltán esperes bátorító, biztató szavait követően a házigazda köszöntése következett, ami után a nőszövetségi zászló ünnepélyes átadására került sor, melyet Kovács Edit Benedek Szilvia szörcsei elnöknőre bízott egy évig megőrzésre.

Szünetben kávé és sütemény várta a résztvevőket, vásárolni is lehetett a különböző portékákból, amiket a résztvevők hoztak, majd Gyergyai Réka pszichológus tartott előadást a Női szerepek a család életciklusaiban címmel a szeretetnyelvről, a „szeretet-tank” feltöltéséről, szerepkörökről, életciklusokról.

A szörcsei fiatalok rövid műsorral kedveskedtek a vendégeknek. Az előadás után a kultúrotthonba sétált át a csapat, ahol a helyi nőszövetség tagjainak ízletes főztjét kóstolhatták meg.

A Kézdi-Orbai Református Egyházmegye közleménye

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük