Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A Genius további 300 városba terjeszkedik országszerte (x)

A Genius további 300 városba terjeszkedik országszerte (x) Közérdekű
  • Ingyenes ki- és visszaszállítás több mint 100 millió Genius termék esetén az eMAG és Fashion Days-en
  • Hetente speciális ajánlatok a Genius Deals-el
  • Az új ügyfelek három hónapig ingyenesen kipróbálhatják a szolgáltatást

Bukarest, 2024. április 8. Amikor egyre több ügyfél vásárol online az összes termékkategóriából és mindennemű igény kielégítésére, a Genius szolgáltatás, amely ingyenes kiszállítást és speciális ajánlatokat biztosít az ügyfelek számára több mint 10 millió termék esetén, kiterjeszkedik 300 új városba, 36 megyébe, elérhetővé téve ezáltal az online vásárlást egyre több ember számára.

„Az utóbbi évek jelentős befektetései az infrastruktúrába és a technológiába, hozzásegít minket egyre több ember számára biztosítani 10 millió termék ingyenes kiszállítását, ruházati termékektől kezdve egészen a háztartási és kertészeti termékekig, vagy kozmetikumokig és mindennapi használatú termékekig. A Genius szolgáltatás kibővítésével további 300 városban lesz az online vásárlás megkönnyítve, így a családok költségvetése nő a kizárólagos ajánlatok és az ingyenes kiszállítási lehetőségeknek köszönhetően. Azok, akik szeretnék kipróbálni ezt a szolgáltatást, megtehetik ezt, három hónapig ingyenesen.” – nyilatkozta Andrei Șercanean, az eMAG Románia, Magyarország és Bulgária ecommerce szolgáltatásának elnökhelyettese

Az ingyenes kiszállítás és speciális ajánlatok mellett, a Genius szolgáltatással az ügyfelek reál időben láthatják fiókjuk állását, vagyis mennyit spóroltak meg az ingyenes kiszállítással vagy a kapott kedvezményekkel. Tavaly például egy Genius ügyfél átlagban 506 lejt spórolt meg az eMAG-on és 108 lejt a Fashion Days-en. A legtöbb rendelés mosószerekből, tisztítószerekből, divattermékekből, telefonokból és telefontartozékokból, pelenkákból, hajápolási termékekből, valamint tisztálkodási termékekből volt.

Az összes új városban, ahová eljut a Genius, úgy az eMAG-on, mint a Fashion Days-en is megtalálható. Így a Genius-al a városi bevásárlóközpontok közelebb kerülnek az emberek házaihoz, az easybox-hoz, és ezáltal a távolabbi falusi vagy kisvárosi környezetben élők is első kézből férhetnek hozzá top divatmárkák termékeihez.

A Genius ügyfelek számára gyors és ingyenes kiszállítást biztosítunk az easybox-ba, végtelen számú, minimum 30 lejes rendelés esetén, amit 24 órában bármikor ki lehet venni és amit 60 nap alatt vissza is lehet küldeni.

A Genius kiterjeszkedése további új 300 helyiségbe az easybox hálózatára alapszik, amit a Sameday gyorsfutár szolgálat dolgozott ki, és amely jelenleg 3.900 zárt postaládát számlál Romániában és amelynek hálózata idén 8.500 kiszállítópontra fog kiterjeszkedni a teljes Közép- és Kelet-Európai régióban, lehetőséget biztosítva ezáltal az ügyfeleknek, hogy bármit a házuk tájára rendelhetnek és a lehető legközelebb átvehetik azt.

Függetlenül attól, hogy a Genius ügyfelek falun vagy városon laknak, minden ügyfél számára egyformán érvényesek a Genius Deals kedvezmények és a speciális ajánlatok, amiket hetente aktualizálunk, tehát mindenki a lehető legolcsóbban tudja beszerezni a számára szükséges termékeket. Hasonlóan a Genius Family-vel az ügyfelek ingyenesen megoszthatják kedvezményeiket egy másik családtaggal, anélkül, hogy ezért többet fizetnének. Jelenleg majdnem 700.000 felhasználó használja a Genius bérletet, akik közül 156.000 használja a Family opciót.

A Genius bérlet az ügyfelek számára évi 99 lej, ami 2020-tól változatlan, az eMAG Csoport a 2020-as bevezetése óta nem emelt rajta, noha az infláció és a szolgáltatások ára megnőtt. A regisztráció nagyon egyszerű: az eMAG applikációban, a Genius szekcióra kell kattintani vagy az emag.ro/genius honlapon elérhető.

Az eMAG-ról:

Az eMAG 2001-ben alapított román bejegyzésű cég, a román online kereskedelmi piac úttörője, 2022-ben a legértékesebb román márka lett és az első online kereskedelmi vállalat, amely első helyet foglal el a Brand Finance rangsorolási listán. Több mint 20 éve a cég folyamatosan befektet olyan Romániában kifejlesztett technológiákon alapuló digitális szolgáltatásokba, amelyek segítségével az ügyfelek időt és pénzt takarítanak meg, és létrehozott egy regionális ökoszisztémát, sikeresen exportálva a helyi modellt Bulgáriába és Magyarországra. Saját kínálata és a Marketplace partnerei révén egyre bővülő termékválasztékkal az eMAG az a hely, ahol bárki bármit, bárhonnan kereshet és megrendelhet. Emellett az ügyfelek élvezhetik az olyan kiemelt szolgáltatásokat, mint a Genius, vagy az ingyenes szállítási és egyéb előnyöket kínáló előfizetést, vagy a fizetési átütemezési szolgáltatásokat, mint például a Buy now, pay later (Vásároljon most, fizessen később) vagy a Slice it (Szeletelés). További információk az eMAG-ról: about.emag.ro.

(X – fizetett hirdetés)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás