Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Úton vannak a csomagok

Úton vannak a csomagok Kovászna megye

A Salvatore Egyesület elkezdte kihordani a húsvéti adományokat a rászoruló családoknak, a megye számos településén segítenek az ünnepet szebbé varázsolni.

Hirdetés
Hirdetés

A Salvatore Egyesület március 10-én hirdette meg húsvéti tombolaárusítását, mely április 10-én zárult. Mintegy 850 tombolát adtak el az önkéntesei, valamint a partnerszervezetek. A befolyt összegből 350 csomagot tudtak összeállítani, amelyek olyan alapélelmiszereket tartalmaznak, mint liszt, cukor, konzervek, tésztafélék stb. Ezeket hétfőn kezdték el átadni a rászoruló családoknak (a kiosztás a héten még tart) a következő településeken: Barót, Köpec, Felsőrákos, Bibarcfalva, Sepsibükszád, Mikóújfalu, Málnás, Oltszem, Bodok, Gidófalva, Kőröspatak, Sepsiszentgyörgy, Illyefalva, Szentivánlaborfalva, Maksa, Kézdivásárhely, Torja, Kézdiszentlélek, Ozsdola, Gelence, Lemhény, Nyujtód, Zabola, Szörcse és Kovászna. A rászoruló családok listáját ezúttal is az önkormányzatok bocsátották az egyesület rendelkezésére.

– Emellett alapélelmiszereket és édességet viszünk majd az ortodox húsvét alkalmával a márkosi monostor gyermekei számára. Köszönjük a támogatóknak, partnereknek és azoknak, akik tombolát vásároltak. Kövessék figyelemmel Facebook-oldalunkat, mert nemsokára sorsolunk – tájékoztatott Buna Hunor, az egyesület elnöke.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások