Hirdetés
Hirdetés

Tovább korszerűsítik a sporttelepet

Tovább korszerűsítik a sporttelepet Kovászna megye

Baróti Lajosról, a magyar labdarúgó válogatott Baróton született egykori szövetségi kapitányáról neveznék el a baróti sporttelepet, amelyet jelenleg egyszerűen csak a Baróti Városi Sport Club sportbázisaként emlegetnek.

Hirdetés
Hirdetés

A névadási ötletet sportbarátok javaslatára Szabó Péter tanácsos vetette fel a városi tanács ülésén, ahol elhangzott az is, hogy a névadási folyamat már el van indítva (az egyébként már évekkel korábban is felmerült a sportbarátok körében).

A sportteleppel kapcsolatban azt is megtudtuk, hogy a város folyamatosan végzi ott a karbantartási munkálatokat, újabban ismét felajánlottak Magyarországról 3500 stadioni széket, ami csak annyiba kerülne, hogy haza kellene szállítsák a barótiak. A székekből kerülne ezúttal az iskola pályája, de a műfüves focipálya mellé is. Korábban ugyancsak adományba kapott székekkel sikerült modernizálni a lelátót.

„A sporttelepen nagyon jó állapotban van az úgynevezett edzőpálya is” – hangoztatta Lázár-Kiss Barna polgármester. A korábban ott tartott rendezvényeknek, például a kamionos találkozónak újabban már nem adtak helyet, így a pályát nem törték fel a járművek, azt lehet rendeltetésének megfelelően használni – tudtuk meg.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük