Felhívás!

A tél első napján nyitnák meg a koripályát

A tél első napján nyitnák meg a koripályát Kovászna megye

Idén is lesz korcsolyapálya Szentgyörgyön, a megnyitó azonban időjárásfüggő. Jó hír, hogy az árak nem változnak.

November közepén kezdik felszerelni a központi korcsolyapályát Sepsiszentgyörgyön – tájékoztatott a működtető Sepsi Rekreatív cég vezetője, Bodor Lóránd. A tervek szerint december elsején nyitna a pálya a közönség számára, viszont ez nagyban függ az időjárási viszonyoktól is, figyelembe véve az elmúlt hetek enyhe időjárását – magyarázta. Semmi nem változik tavalyhoz képest: ugyanaz marad a pálya mérete, és ugyanazokkal az árakkal működnek idén télen is. A központi korcsolyapálya mintegy 800 négyzetméteren fekszik, 40 méter hosszú és 20 méter széles.

Az igazgató a korcsolyázás körülményeire is felhívta a figyelmet: ne használjunk mobiltelefont a pályán, vigyázzunk magunkra és egymásra. A szabályzat szerint tilos csizmával, cipővel a pályára lépni, de kötelező a kesztyű, sisak viselése gyerekeknek, és fontos, hogy mindig az óra járásával ellentétes irányába korcsolyázzunk. A szabályok megsértése a jégpályáról való kitiltást vonhatja maga után.

Sepsiszentgyörgyön, az Aréna mellett már megkezdődött a közkorcsolyázás. Ez minden pénteken 19-21 óra között, illetve szombaton és vasárnap 11-13, valamint 19-21 óra között zajlik.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.