Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Sepsi Wedding a hétvégén

Sepsi Wedding a hétvégén Kovászna megye

Árral szemben úszva, a virtuális világban lebonyolított megrendelések divatjával szembeszállva kétnapos interaktív esküvői kiállításra várják az érdeklődőket a hétvégén a Sepsi Arénába, ahol a látogatóknak alkalmuk nyílhat személyesen is megismerkedni azokkal, akik életük nagy eseményein biztosítják az emlékezetes pillanatok kellékeit. A szervezők – a Weddingers szolgáltatói csoport és az Event Factory – a 24 órás szavatosságú próbaházasság lehetőségét is felkínálják a házasulandóknak.

– Arra törekedünk, hogy a régióban egy nagyon nívós, reprezentatív esküvői kiállítás legyen a hétvégi – mondta a Weddingers esküvői szolgáltató csoportot képviselő Bedő Andor fotós. Idén a helyiek mellett Hargita, Maros, Brassó és Kolozs megyei résztvevők hozzák ajánlataikat. Ez a negyedik kiállításuk, a második, amelynek szervezésébe bekapcsolódtak az Event factorys lányok, Szabó Kinga és Zsigmond Zsuzsanna, és az első, amelyet megnyitottak a Weddingers-csoporton kívüliek számára.

Így a tavalyi kiállítók számát szinte megkétszerezve 74 szolgáltató kínál mindent, ami lakodalomhoz, keresztelőhöz, céges bulihoz vagy csapatépítőhöz, születésnapi ünnepséghez szükséges lehet: termet, dekorációt, virágot, zenét, fotó-videóst, szép frizurát, műkörmöt, alkalmi ruhát, cipőt, tortát, tánctanítást, gyűrűt, kozmetikumot, autókölcsönzést, és vége-hossza nincs a felsorolásnak.

Hirdetés
Hirdetés

– Mindenképpen érdemes kihasználni azokat a 10-20%-os kedvezményeket is, amelyeket a Sepsi Aréna körfolyosóján kiállító szolgáltatóknál lehet igénybe venni egy helyben kötött szerződéssel – mondja Zsigmond Zsuzsanna.

Felzárkózva a világ trendjeihez (háromszéki léptékben), a hétvégi kiállításon a menyasszony- és vőlegényjelöltek 24 órára próbaházasságot köthetnek, hogy átéljék az örök kötelék örömét és súlyát. Egy szertartásvezető „szabályszerűen” összeadja őket, vonósnégyes teszi ünnepélyessé a pillanatot, és megkapják a házasságlevelüket is. Az erre a kis kalandra vállalkozók között egy, a Panorama Boutique Hotelben eltöltendő éjszakát sorsolnak ki. És ha netán valaki arra vetemedne, hogy kedvese kezét ott az expón kérje meg (szóljon előre a szervezőknek), egy eljegyzési fotózást nyerhet.

A kiállítást Opra Mónika koncertje nyitja meg, de felkínálnak tortakóstolást, tánctanulási és koktélkeverési lehetőséget, a menyasszonyi ruhák parádéja mellett azok felpróbálásának lehetőségét, a Könczei Alpár tervezte, alkalomhoz illő ruhakreációkat is megtekinthetik. Akárcsak tavaly, idén is gyűjtenek adományokat a rászorulóknak, az Életmentő Kupakok Egyesület önkéntesei ott lesznek a helyszínen. A szombaton 10 és 19, vasárnap 10 és 18 óra között nyitva tartó expón végig gyerekmegőrző is működik. Napi hat parti-busszal (10, 11,30, 13, 15 és 18 órakor), a Multitrans ez alkalomra hangulatosabbá varázsolt, menetrendszerű járataival könnyen megközelíthetik a Sepsi Arénát.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük