Hirdetés
Hirdetés

Sepiszentgyörgy tanácsa várja a jelöléseket a Pro Urbe díjra

Sepiszentgyörgy tanácsa várja a jelöléseket a Pro Urbe díjra Kovászna megye

Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa 1997 óta minden évben Pro Urbe díjban részesíti azokat a kiemelkedő személyiségeket, akik tudásukkal és önzetlen munkásságukkal szolgálták a várost és közösségét.

A 2014/106-os tanácshatározat értelmében, Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa pályázatot hirdet a 2023-as évi Pro Urbe díj odaítélésére egy, a városért és a közösségért önzetlen munkát végző kiválóság számára. A kitüntető címet olyan arra érdemes személy kaphatja meg, aki betöltötte a hetvenedik életévét és kiemelkedő teljesítményével, munkásságával hozzájárult Sepsiszentgyörgy hírnevének öregbítéséhez városi, megyei, országos vagy nemzetközi szinten, „pénz és taps nélkül”, állampolgárságtól, nemzetiségtől, lakóhelytől, nemtől, felekezeti- és politikai hovatartozástól függetlenül.

A jelöléseket személyesen március 16-ig (16 óráig) lehet benyújtani Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának 28-as irodájában, illetve e-mailen március 15-ig (23:59-ig) a zoltan.vnagy@sepsi.ro címre lehet elküldeni.

Bővebb felvilágosítást a 0267 316 957-es telefonszámon vagy a zoltan.vnagy@sepsi.ro e-mail-címen kérhetnek az érdeklődők.

 Fotó: Vargyasi Levente

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük