Felhívás!

Röviden

Fennakadtak a szűrőn

A nagyborosnyói rendőrök a község területén igazoltattak egy 44 éves járművezetőt, ekkor derült ki, hogy az autó ideiglenes forgalmi engedélye lejárt, ezért a sofőr ellen eljárást indítottak. Hidvégen egy 17 éves ült a kormánykerékhez, sikerült is neki egy kerítésbe szaladnia, szerencsére ezúttal személyi sérülés nem történt. Sepsibükszádon egy 28 éves motorosról derítették ki, hogy nincs jogosítványa erre a járműre, és a motor sincs a forgalomba bejegyezve. Bűnügyi dossziét nyitottak a nevére jogosítvány nélküli vezetés és forgalomba be nem jegyzett jármű vezetése miatt.

A rendőrök az utóbbi napokban Előpatakon, Hidvégen és Kézdiszentléleken végeztek átfogó ellenőrzéseket, hogy megelőzzék az esetleges bűntényeket, kihágásokat. 15 gazdasági egységet is górcső alá vettek, és 80 járművet ellenőriztek a forgalomban. Ennek következtében 68 szabálysértésre világítottak rá, ezekért összesen 24 ezer lej büntetést róttak ki, 21 esetben közúti vétségekért, 32-szer a társadalmi együttélés szabályainak megsértéséért. 28 személyt az őrsre kísértek további ellenőrzésre. <<

Szüzet kér a sárkány

Ismét feltűnt a sárkány, szerda délután a Kaufland parkolójában látták! Valahol parazsat ehetett, mert piros füst szivárgott az orrlyukából, és igen dühösnek látszott, mi több, szórólapok által ultimátumot adott a városnak: ha április 24-én nem kap egy szüzet a Főtéren, felégeti a várost. Az ultimátum szerint szerdán 17 órakor a Mikes Kelemen-iskola elől indul a főtérre, ahol legkésőbb 17.30-ig kell a követelését teljesíteni. A városnapok szervezői, mivel tehetetlenek a sárkánnyal szemben, egy szűz jelentkezését várják, aki hajlandó feláldozni magát a városért. Jelentkezni a városnapok közösségi oldalán lehet.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.