Felhívás!

Ötszáznál több motoros

Ötszáznál több motoros Kovászna megye

Pénteken és szombaton zajlott a Free Frog’s Riders által szervezett motorostalálkozó a Kézdivásárhelyhez tartozó Fortyogófürdőn. A huszadik alkalommal tető alá hozott, családias hangulatú bulin mintegy félezer motoros vett részt.

A motorosok seregszemléje pénteken kezdődött, a résztvevők a Bem József utca felújítása miatt elég nehezen tudtak a néhai fürdőkomplexum kertjéig elvergődni. Az út fáradalmait – a helybelieken kívül Románia több részéről, más országokból is érkeztek résztvevők – első nap a Background és a Crazy Plumbers koncertjein lehetett kipihenni.

Szombat délben, a szokásos ébresztőt követően a motorosok megtartották díszszemléjüket, óvatos becslés szerint is 500-nál több krómozott járgány, verseny- és krosszmotor, három- és négykerekű gördült végig a céhes város több utcáján. Bár a forgalmat a rendőrség igyekezett kordában tartani, a sok motor miatt több helyen dugó alakult ki.

Délután 300 liter babgulyással traktálták a vendégeket, majd a szokásos ügyességi és vicces játékokon lehetett derülni, illetve fürödni lehetett az alkalomra feltöltött medencékben.

A találkozót a Scread és a Nexxt Band együttesek koncertjei zárták.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.