Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Nem zár be az uszoda

Nem zár be az uszoda Kovászna megye

Az elmúlt időszakban több szülő úgy határozott, nem járatja tovább gyerekét a Román Vilmos Uszodában tartott úszótanfolyamokra. Döntésüket azokkal az egyre inkább terjedő híresztelésekkel magyarázzák, melyek szerint a megnövekedett energiaköltségek miatt a létesítményben már nem tudják biztosítani sem a megfelelő beltéri hőmérsékletet, sem pedig a medencék vizének szükséges hőfokát.

Hirdetés
Hirdetés

Olyan pletykák is szárnyra kaptak, miszerint a sepsiszentgyörgyi intézményre hamarosan lakat kerül. Az illetékesek mindkét megállapítást cáfolják. A Sepsi Rekreatív Rt. képviselői arról tájékoztatnak, hogy az uszoda továbbra is a megszokott nyitvatartási program szerint működik, fűtött beltérrel és melegített vizű medencékkel várja a sportolni vágyókat.

Hangsúlyozzák: mint mindig, jelenleg is biztosított az optimális vízhőmérséklet az úszáshoz, azaz a nagy medencében 25-27, a kisebbikben 30 Celsius-fokos a víz. A levegő hőmérséklete helyiségtől függően 25 és 22 fok között változik. Meglátásuk szerint egyelőre nem kell tartani a bezárástól sem, habár az egyre növekvő energiaárak és az épület óriási hővesztesége miatt a téli hónapok folyamán erre is sor kerülhet ugyanúgy, mint idén januárban. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2022. október 7., 7:45
    ÉRTÉKELÉS: 2

    Hány szazalekban jovedelmezo ilyen körülmények közt, amikor még nem tudjuk, hogy lessz-e elég fűtőanyag elérhető áron a telen? Vagy ez is egy penztemeto, amit az önkormányzat a lakók adójából pénzzel? Mert ha veszteségesebb mint az előző években, akkor az én fűtés számlámot is támogathatják.