Felhívás!

Maszkot a rászorulóknak

Baróton fejenként ötven darab védőmaszkot osztanak ki azoknak a személyeknek, akik május folyamán szociális segélyben vagy családi pótlékban részesültek, illetve a kisnyugdíjasok és a saját jövedelem nélküli, csupán segélyből élő fogyatékos személyek is kapnak védőmaszkokat.

A Szakács László alpolgármester által aláírt közlemény szerint a jogosultak a baróti polgármesteri hivatal szociális irodájában, a személyazonossági igazolványuk alapján vehetik át az egészségügyi maszkokat hétfőtől péntekig 9 és 14 óra között. A közleményben rámutatnak, hogy amennyiben valamelyik családtag jelentkezik a hivatalnál, akkor a saját személyazonosságija mellett vigye a jogosult személyi igazolványát is.

Azon fogyatékkal élők, akiknek nem áll módjukban személyesen vagy akár más által elvinni a maszkokat, hívják a hivatal titkárságát a 0267.377.507-es telefonszámon, számukra megszervezik a juttatás kiszállítását. A jogosultságot illetően ugyanitt, valamint a hivatal kapusszobájában, illetve a szociális irodában lehet érdeklődni. Felhívják a figyelmet, hogy a hivatalba érkező személyeknek kötelező az egészségügyi biztonsági előírások betartása.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.