Hirdetés
Hirdetés

Kocsival ment a rendőrségre, hogy visszakérje a jogosítványát

Kocsival ment a rendőrségre, hogy visszakérje a jogosítványát Kovászna megye

Két hónap leforgása alatt a második bűnügyi dossziét állították ki egy hídvégi fiatal nevére, miután az úgy döntött, hogy a felfüggesztett jogosítványáért autóval megy a rendőrségre.

A 25 éves férfinek októberben vonták be a jogosítványát, miután egy rendőri ellenőrzés során alapos gyanúja merült fel, hogy kábítószer befolyása alatt vezetett. A férfitől vérmintát vettek és bűnügyi dossziét indítottak az ügyben.

Hirdetés
Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt a férfi megjelent a hídvégi rendőrőrsön, kérve, hogy szolgáltassák neki vissza az iratot. A jogosítványa helyett azonban egy második bűnügyi dossziéval “jutalmazták”, mivel a rendőrség székhelyére egy autó volánjánál érkezett – áll a Kovászna megyei rendőrség közleményében.

A hídvégi rendőrök az ügyészség irányításával folytatják a nyomozást a két ügyben.

Képünk illusztráció.

(Observatorul de Covasna)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. december 6., 19:53
    ÉRTÉKELÉS: 2

    Az ilyen soha többet nem kellene jogosítványt kapjon! Jó lenne ha a rendőrség szünetekben is a lurkók körmére nézne mert sok az aki 18 év alatt is vezet! Lehet a drog feljógosítja! Hétvégén klubbokba, menő kocsmákba is benézhetnének, vagy más megyéből kérjenek segítséget ha félnek utána a pofonoktól!