Felhívás!

Jövő héten iktatják be hivatalába Kovászna megye új prefektusát

Jövő héten iktatják be hivatalába Kovászna megye új prefektusát Kovászna megye

Jövő héten iktatják be hivatalába Todor Iulian-Constantint, Kovászna megye új prefektusát, akit a Népi Mozgalom Párt (PMP) javaslatára péntek esti ülésén nevezett ki a kormány – tájékoztatta az Agerpres hírügynökséget Gheorghe Baciu szenátor, a PMP Kovászna megyei elnöke.

Baciu szerint az 59 éves Todor Iulian-Constantin pénzügyi szakember.

“A bodzafordulói adóhivatal vezetője volt, az utóbbi időben a sepsiszentgyörgyi kincstár igazgatójaként dolgozott. Lelkiismeretes, tapasztalt, megbecsült ember, integritási problémák nélkül. Biztos vagyok benne, hogy minden gond nélkül, becsülettel teljesíti megbízatását. (…) Úgy gondolom, hogy jövő héten beiktatják hivatalába” – mondta Gheorghe Baciu.

Todor Iulian-Constantin a 2014-ben a Szociáldemokrata Párt (PSD) által hivatalba helyezett Sebastian Cucut váltja a prefektusi tisztségben.

(Agerpres, fotó: Covasnamedia)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. december 16., 9:47
  ÉRTÉKELÉS: 8

  A magyar képviseletre sok mindent rá lehet fogni, okkal vagy ok nélkül, de hogy az lenne a hibás, amiért a PNL-ben (mert ez van most kormányon, ez nevezi ki a prefektusokat) is a sovén, magyarellenes szemlélet az uralkodó, és ez vezérli őket – hát ez aztán megmosolyogtató. Mégis, egy kvázi ellenzéki párt milyen eszközökkel érhetné el, hogy az ő emberét nevezzék ki prefektusnak? Vagy jobb lenne, ha a PNL kinevezne egy olyat, mint Ludovic Orban, akinek a neve magyar, de a lelke román?

  • User
   Dátum: 2019. december 16., 23:04
   ÉRTÉKELÉS: -5

   Lehetne egy olyan kinek a neve román de a leke magyar , mind Tönasze úr aki mindig a münk hibáinkat kiigazitja s megmutatja mi a hejes . Ő az aki szeret mümköt s velünk és a dógozó néppel es foglalkozik, nemcsak a finom úri irredenga népséggel , akik a fejér lovon várják jönni Árpikát, akinek több esz vót s elhúzott nyugatra.