A honlap többnyire a Kovászna megyében megjelenő Székely Hírmondó napilap írásait jeleníti meg, de csak részben azonos annak tartalmával.

Heten sérültek meg egy frontális ütközésben Bodzaforduló mellett

Heten sérültek meg egy frontális ütközésben Bodzaforduló mellett Kovászna megye

Hét személy sérült meg abban a balesetben, amely vasárnap reggel történt a DN10 jelzésű úton, Bodzaforduló bejáratánál, Bredét (Brădet) területén. Egy csendőrségi furgon és egy Buzău megyei haszongépjármű ütközött frontálisan, a sérülteket a bodzafordulói kórházba szállították.

A sérültek mind eszméletüknél voltak kórházba szállításukkor. Az egyik jármű sofőrjét a tűzoltók szabadították ki a járműből.

A helyszínre két tűzoltóegység, három mentőautó és egy több sérült szállítására alkalmas jármű szállt ki.

A baleset pontos körülményei egyelőre nem ismertek, a rendőrség munkatársai jelenleg is a helyszínen vizsgálódnak, a forgalom fél sávon zajlik.

FRISSÍTÉS: A csendőrök fatolvajok elleni bevetésen voltak

A megyei csendőrség beszámolója szerint a VW márkájú csendőrfurgonban négy csendőr utazott, akik éppen egy fatolvajok elleni bevetésre siettek. Az ütközés következtében a járműben utazó négy személy mindegyike megsérült, ezért előbb a helyszínen részesültek orvosi ellátásban, majd kórházba szállították őket. Jelenleg a csendőrök brassói egészségügyi intézményekbe vannak beutalva.

(Agerpres/Observatorul de Covasna)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások